пятница, 13 апреля 2018 г.

Де можна купити скакалку в Києві?

Скакалка це спортивний снаряд для виконання фізичних вправ дорослими і дітьми, синтетичний шнур з ручками. Використовується аксесуар в художній гімнастиці в якості змагального. Заняття зі скакалкою допоможуть вам поліпшити роботу серця і судинної системи, збільшити показник витривалості і позбавитися від зайвої ваги. Час роботи з там інвентарем в інтенсивному темпі спалює близько тисячі калорій. В якості порівняння, тренажер еліпс за аналогічний відрізок часу здатний спалити лише 700 калорій.

Як вибрати спортивні скакалки
Якщо ви хочете купити її, в першу чергу розмір підбирається виходячи з росту спортсмена. Для цього необхідно обидві рукоятки спортивного снаряда взяти в руку, витягнувши її на рівні грудей. Якщо нижній кінець дістає до землі, то його довжина є оптимальною. Також слід пам'ятати, що вона не повинна бути надмірно легкою або важкою. Діаметр шнура скакалки в середньому повинен складати від 0.8 до 0.9 сантиметри. Ціна і вартість скакалки може відрізнятися в залежності від її розміру і рукояток. Рукоятки повинні зручно лежати в долонях.

Види скакалок:

Дитяча.
Обтяжені.
Електронна, що дозволяє підраховувати калорії.
Швидкісна.
Кабельна.
Вам варто відвідати наш магазин, у нас є не тільки спортивна скакалка, а й інші аксесуари, з доставкою в Києві (і вся Україна).

Матеріали для виготовлення скакалок
Скакалки можна характеризувати матеріалами рукояток і шнура. Також вартість скакалки від цього залежить безпосередньо. При виробництві рукояток сьогодні активно використовуються пластик, дерево і залізо. Найбільшою популярністю користуються з пластиковими ручками.

Для виготовлення шнурів основними матеріалами є нейлон, шкіра і сталевий трос в нейлонової обмотці. Найбільш дешевими є нейлонові скакалки. Шкіряні та сталеві шнури не можуть заплутатися і дуже часто використовуються в різних видах спортивних єдиноборств.

Сьогодні випускаються не тільки класичні скакалки, а й спеціальні моделі. Наприклад, в нашому магазині можна придбати швидкісну або з обважнювачами.

Для боротьби з надмірною вагою можна використовувати два види стрибків: швидкісні і прості. При виконанні простих стрибків слід працювати із середньою інтенсивністю. Якщо ви працюєте в швидкісному режимі, то скакалка повинна обертатися з такою швидкістю, що його практично неможливо розглянути. Досить складним з технічної точки зору, але ефективним в плані спалювання калорій є подвійний стрибок. При його виконанні за один оборот снаряда, спортсмену необхідно виконати два стрибка.

Комплекс вправ для початківців
Хоча для боротьби з надмірною вагою вельми ефективні подвійні стрибки, для освоєння їх техніки необхідний певний рівень підготовки. Починати займатися найкраще з малих навантажень і в обов'язковому порядку перед початком тренінгу розім'ятися за лічені хвилини десяти. Також в кінці заняття необхідно виконати затримку, використовуючи для цього вправи для розтяжки.

Протягом однієї хвилини робіть прості стрибки, не використовуючи снаряд. Після цього необхідно виконати вправи для розтяжки сухожиль і литкових м'язів.

Для отримання максимальних результатів необхідно тренуватися щодня протягом хвилин п'ятнадцяти. Якщо ви ще не можете виконувати будь-яке з вправ у швидкому темпі, то швидкість можна знизити і зосередитися на техніці. При обертанні снаряда руки повинні розташовуватися біля тіла і не розводьте широко ліктьові суглоби при цьому. У момент приземлення злегка згинайте колінні суглоби і стежте, щоб п'ята не торкалася землі. Ось простий комплекс вправ для новачків:

Стрибок «ноги разом-ноги в сторони» - виконувати рух протягом 5 хвилин.
Полу розвороти - виконуйте 5 хвилин.
Стрибок «ноги разом», скакалка обертається назад - тривалість роботи 3 хвилини.
Стрибок «поруч-всередині» - виконуйте протягом 2 хвилин.

Купити в Києві скакалку https://sportdominator.com/product/ultraspeed-jumprope024-screwkit/

Комментариев нет:

Отправить комментарий