пятница, 13 апреля 2018 г.

Де можна купити гімнастичні кільця в Києві?

Гімнастичні кільця - це багатофункціональний снаряд, який дозволяє не тільки внести значну різноманітність в тренування з вагою власного тіла, але так само і зробити їх на кілька порядків більш складними, інтенсивними та ефективними. Ми теж не можемо обійти стороною цю чудову штуку, тому вирішили написати про них окрему оглядову статтю.

Гімнастичні кільця: Вправи (відео)

Думаю, що розповідь про будь-якому інвентарі потрібно починати з відповіді на питання, навіщо він взагалі потрібен, і що дозволяє робити. Пропоную подивитися пару відео на тему тренувань з гімнастичними кільцями. Одне буде красивіше, друге буде більш корисне:



Гімнастичні кільця: Розміри, Діаметр, Відстань
Гімнастичні кільця (дерев'яні та пластикові)

Згідно з правилами Федерації гімнастики - внутрішній діаметр кілець повинен бути 18 см, а відстань між кільцями (в спокійному стані) - 50 см. В комплекті з кільцями йдуть 2 міцних стропи з пружинним замком завдовжки 4 метри кожна.

Гімнастичні кільця: Професійні та Аматорські
Гімнастичні кільця (дерев'яні та пластикові)

Основною відмінністю професійних гімнастичних кілець від аматорських полягає в спеціалізованій системі підвісу (яка, за вартістю, перевершує самі кільця). В аматорських ж використовуються міцні стропи з пружинним замком, що дозволяють за все за пару хвилин вішати і знімати кільця в будь-якому місці, де захотілося потренуватися.

До речі, зауваження про систему підвісу відноситься тільки до спортивної гімнастики, в CrossFit (не тільки на тренуваннях, а й на всіх змаганнях, включаючи чемпіонат світу) використовується спрощена система зі стропами і пружинним замком. Тому можна з упевненістю говорити про те, що більшості тренуються підійде цей варіант і немає необхідності переплачувати за спеціалізовану систему. Особливо якщо ви купуєте кільця для самостійних занять.

Гімнастичні кільця: Дерев'яні або Пластикові?
Гімнастичні кільця (дерев'яні та пластикові)

Спочатку в спортивній гімнастиці використовувалися (і продовжують використовуватися до цього дня) дерев'яні гімнастичні кільця, однак з ростом популярності напрямки CrossFit, росла і популярність тренувань на пластикових кільцях. Насправді істотних відмінностей між двома варіантами кілець немає, проте несуттєві присутні і ми вважаємо за потрібне про них розповісти.

По-перше, матеріал з якого зроблені кільця впливає на те, як вони лежать і відчуваються в руки. На пластикових є легка шагрень (для збільшення зчеплення), в той час як дерев'яні покриті лаком і більш гладкі. Хтось може відносити це до плюсів, хтось до мінусів, це вже як кому подобається і звички.

По-друге, якщо пластикові кільця робляться ідеально рівними і круглими, то дерев'яні мають трохи більш овальну форму. Це незначне розходження (мабуть пов'язане з процесом виробництва), яке навряд чи має для кого-небудь значення, але все ж про нього важливо сказати.

Гімнастичні кільця для будинку

З гімнастичними кільцями можна тренуватися, як на вулиці, так і вдома, але за однієї істотної умови. У вас повинно бути місце, щоб їх повісити. І якщо для домашнього турніка підійде практично будь-яка стіна, то для комфортного виконання вправ на кільцях вам потрібно мати досить багато простору, як навколо них, так і над ними (високі і міцні стелі ДУЖЕ бажані).

На жаль, далеко не у всіх є можливість закріпити будинку гімнастичні кільця таким чином, щоб на них було комфортно тренуватися. Але якщо у вас вона є, то я б дуже рекомендував купити собі кільця і ​​тренуватися на них на регулярній основі!

Гімнастичні кільця для дітей

Багатьох цікавить питання про те, чи можна займатися на гімнастичних кільцях дітям і з якого віку це можна робити. В інтернеті навіть продаються так звані "дитячі гімнастичні кільця", виконані з пластика і меншого діаметру.

У тому, що стосується віку початку тренувань, то, оскільки вправи на кільцях є однією з різновидом вправ з власною вагою, ними можна займатися практично з самого дитинства (природно, на початку варто освоїти поперечину). Починати потрібно з простих вправ, який можна виконати і на перекладині. Перевага кілець полягає в двох основних моментах.

Купити гімнастичні кільця можна тут https://sportdominator.com/product/gym-rings/

Комментариев нет:

Отправить комментарий