понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна придбати комплект двуколісних роликів для преса?

Велика помилка - недооцінити ролик для преса, вправи, виконані з його допомогою здатні дати значні та ефективні навантаження на м'язи тіла. Цей спортивний снаряд має нехитру конструкцію - колесо з ручками з боків, тому доступний і нескладний у зверненні.

На що звернути увагу при покупці гімнастичного ролика?
Будь-спортивний снаряд повинен бути виконаний якісно і надійно. Нестійка конструкція, слабкі кріплення і дешевий пластик можуть привести до розтягування і травм.
Людям, які не мають тренувальний досвід, варто придивитися до конструкцій з одним широким колесом або декількома, розташованими поруч - такі ролики стійкіше і створюють менші навантаження.

У продажу можна знайти гімнастичні колеса з поворотним механізмом, це полегшує найважчу частину - повернення в початкове положення.

Моделі з ремінцями для ніг і педалями підійдуть більш досвідченим спортсменам - такі конструкції дозволяють урізноманітнити навантаження на прес.

Користь гімнастичного колеса
Такий тренажер, як гімнастичний ролик ефективний не тільки для преса, вправи з ним створюють значні навантаження на м'язи спини і плечі. У меншій мірі опрацьовуються стегна, сідниці і шия.

Така комплексна проробка м'язів тіла дозволить підтягти сідниці і прес, поліпшити поставу і прокачати руки. Тренування з колесом задіють відразу кілька м'язових груп, тому використовують гімнастичний ролик не тільки для преса, а й у вправах на жиросжигание (через підвищеної витрати калорій).

Техніка безпеки при роботі з гімнастичним роликом
Кілька нескладних правил дозволять уникнути неприємних наслідків:

В першу чергу треба переконатися, що немає протипоказань до роботи з роликом: міжхребцева грижа, крихкість кісток, хвороби спини або суглобів, вагітність або гіпертонія.
Перед будь-тренуванням треба провести розтяжку і розминку, це не тільки знизить травматизм, а й підвищить ефективність тренінгу.
Всі вправи треба виконувати без поспіху і ривків, при болях в плечі краще зменшити амплітуду рухів.
Новачкам варто збільшувати навантаження на тренуваннях поступово, починаючи з простих вправ на прес за 3-5 повторів.

Придбати комплект двуколісних роликів для преса можна в нашому магазині https://sportdominator.com/product/dual-ab-wheel/


1 комментарий:

  1. The Star Grand at The Star Gold Coast - Jtmhub
    The 여주 출장안마 Star 강원도 출장안마 Grand at 의왕 출장샵 The Star 부천 출장샵 Gold 계룡 출장마사지 Coast - Jtmhub.com - ⏰hours, ✓address, map, ☎️phone number, ☝address and map.

    ОтветитьУдалить