пятница, 13 апреля 2018 г.

Де купити координаційні сходи (лестницу, лазиво) в Києві?

В медичний центр «кінеза» часто звертаються професійні спортсмени, які отримали травму на змаганнях, тренуваннях. Наше завдання не тільки відновити функцію, а й повернути спортсмена в лад, причому, в найкоротші терміни! Ми керуємося міжнародними протоколами, що поєднують в собі ефективність і безпеку. Реабілітаційна програма розділена на кілька етапів, в ході яких ми використовуємо різні тренажери і методики роботи на них. На одному з останніх етапів реабілітації ми відновлюємо координаційні і швидкісні моторні навички спортсмена. У цьому нам добре допомагає простий і зручний тренажер - координаційна сходи. Незважаючи на свою простоту і нескладну конструкцію цей тренажер давно і успішно використовується для тренувань в професійному спорті.

Що ж все-таки є заняття на координаційній сходах?

Координаційна сходи - це один з найпоширеніших і ефективних тренажерів для тренувань спортсменів у багатьох видах спорту. Її використовують як для індивідуальних, так і для групових занять.

Сходи складаються з міцних нейлонових стрічок і 7, 11-ти гнучких (4 або 8 метрів) пластикових поперечини. Ширина сходів - 50 см, відстань між планками - 40 см.

Координаційна сходи є нічим іншим як тренажером, призначеним для розвитку швидкісних навичок при виконанні рухів на коротких дистанціях, а також для розвитку маневреності, сили, витривалості, координації (контроль балансу тіла) рухів і для синхронізації рухових навичок.

Широко застосовується при тренуваннях в ігрових видах спорту, таких як футбол, баскетбол, теніс, лижний спорт, регбі.

Працюючи на координаційній сходах, Ви контролюєте баланс свого тіла.

Чудово підходить для відпрацювання швидкісних навичок, що неодмінно є невід'ємною частиною тренувань в ігрових видах спорту і функціональному тренінгу.

Тренування на координаційній сходах є комплексною: поєднує в собі і розминку і безпосередньо тренування.

При заняттях на координаційній сходах - можна регулювати рівень навантаження, що дозволяє займатися на ній абсолютно всім бажаючим.

Ну і, мабуть, останній і важливий фактор - зручність. Цей тренажер, дуже компактний не займає велику площу. Простота і оперативність складання, а також його мобільність дозволяє займатися практично скрізь!

Повторюючи одні і ті ж вправи, постійно збільшуючи темп, ви привчаєте мозок і нервову систему до більш швидких рухів - саме так досягається стабільний прогрес!

Купити координаційні сходи https://sportdominator.com/product/agility-ladder/

Як і в багатьох вправах на техніку, тут більше важлива правильність виконання, а не швидкість виконання. Вправ на координаційній сходах існує безліч. Частина з них є спеціалізованими, призначеними для конкретного виду спорту, частина є універсальними, але практично всі вони спрямовані на поліпшення координації та швидкості роботи ніг, техніки рухів і балансу.


Комментариев нет:

Отправить комментарий