понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна купити турнік розсувний в Києві?

Базовий турнік для тих, хто хоче:

1. Накачати м'язи спини, біцепсів і плечей. Вправи на турніку - це відмінний спосіб наблизити свою фігуру до бажаного ідеалу.

2. Виправити поставу. Особливо це актуально для школярів і студентів. Навіть звичайний вис на турніку відмінно зміцнює м'язи спини і сприяє правильному положенню хребців і дисків. Цей турнік підійде як дітям, так і дорослим. Він буде відмінним подарунком чоловікові або синові-підлітку.

3. Підтримувати свою фізичну форму, не докладаючи особливих тимчасових і грошових витрат. Що може бути простіше - проходячи в двері, кілька разів підтягнутися. Ви стаєте сильнішими з кожним разом.

Хочемо нагадати, що вправи на турніку варто виконувати акуратно і ні в якому разі не зістрибувати з нього, а м'яко і плавно ставати на шкарпетки. Це запобіжить непотрібним розтягування м'язів і біль.

Ця модель домашнього турніка створена таким чином, щоб підходити за розміром в стандартний дверний отвір. Турнік виготовлений зі сталі та оснащений спеціальними накладками з неопрена, щоб руки не ковзали і не натирали.

Отже, ви вирішили створити своє тіло самостійно. Для початку можна купити турнік, а після доповнити свій домашній спортзал гантелями різної ваги, багатофункціональними брусами або шведською стінкою.
Будьте у формі!
Купити турнік наддверних Ви можете зателефонувавши нам за телефонами в шапці сайту, або зробити це самостійно натиснувши на вкладку КУПИТИ, ми передзвонимо Вам в найкоротші терміни.

З умовами доставки та оплати Ви можете ознайомитися пройшовши за посиланням.


Купити  турнік розсувний можна в нашому магазині https://sportdominator.com/product/chin-up-bar-80-120/


Комментариев нет:

Отправить комментарий