понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де купити масажний ролик для стопи в Києві?

Здоров'я - найдорожче і найважливіше, що у нас є! Зберегти та підтримати його можна в будь-якому віці.

Сучасне життя пов'язана з поганою екологією, зі стресами.

Ми мало рухаємося. В результаті кров наша застоюється. Організм починає працювати неправильно. Як наслідок цього - безліч захворювань: головний біль, набряки, зайва вага, інфаркт, інсульт, цукровий діабет, простатит ...

Ми пропонуємо простий і перевірений спосіб гарного самопочуття дорослим і дітям: Масаж стоп на масажному килимку для ніг 2-3 рази на день по 5 хвилин - це найкраща профілактика захворювань і зняття напруги. На стопах розташовані рефлекторні точки, що сприяють правильній роботі всіх органів.

Для отримання максимального лікувально-профілактичного ефекту додатково використовуйте масажні валики і кульки.

У післяопераційний період валики і кульки відновлюють чутливість шкіри і розвивають моторику.

Наші масажні вироби творять чудеса

___________________________________________________________________

Масаж і наше самопочуття.
Безжально і Щодня ми піддаємо свої ноги жахливим навантажень, утисків і усіляким приниженням! В результаті деякі з нас можуть похвалитися ідеальним станом своїх нижніх кінцівок ... і, як наслідок, здоров'я в цілому. На жаль, ми часто розглядаємо їх лише як засіб пересування, а не як одну з найскладніших систем нашого організму, що вимагають трепетного і дбайливого ставлення.

Анатомія людської стопи влаштована набагато складніше, ніж ходова частина нашого улюбленого автомобіля і її конструкція включає в себе 26 кісток, 31 суглоб, 107 зв'язок і 19 м'язів. Протягом усього життя наші стопи піддаються величезним навантаженням. Навіть при малорухливому способі життя в середньому людина щодня проходить за день не менше 7 км. За все життя набігає 150-160 тисяч кілометрів. Чи замислювалися ми над цим? Отже, який ідеальний ТО і яка профілактика в арсеналі традиційної китайської медицини існують для наших ніг? Винайдена більше 2000 років тому процедура масажу стоп була доступна в Китаї лише імператору і його найближчому оточенню. У той час як римські патриції ніжилися в термах, прагматичні китайські вельможі щодня і наполегливо робили масаж стоп ... І жили набагато довше, і відчували себе набагато краще ... І країну зберегли ...

Масаж стоп надзвичайно корисний для здоров'я. Його актуальність у зв'язку із збільшеними навантаженнями на організм людини в сучасному світі значно зросла. За допомогою масажу стоп можна значно поліпшити наше самопочуття, зняти стрес, зміцнити імунну систему, підвищити настрій. Він не тільки знімає напругу в м'язах, стимулює лімфатичну систему, покращує кровообіг, але і має яскраво виражений лікувальний ефект, так як вплив виявляється на численні рефлекторні точки стоп, біоенергетично тісно пов'язані з найважливішими органами людини.

Грунтуючись на багатовіковому досвіді різних прийомів масажу випускається великий асортимент масажних виробів, який постійно оновлюється і розширюється - це масажні килимки, масажні валики, масажні кульки, масажери для кисті руки, масажери рліковие, масажери універсальні та інші пристосування для масажу і самомасажу. Масаж стоп допомагає відновити роботу внутрішніх органів і зменшити болі в суглобах і спині, так як на стопах розташована безліч точок, пов'язаних з різними органами нашого організму і хребтом. Масаж стоп, володіючи потужним розслаблюючим дією, знімає синдром хронічної втоми і покращує загальне самопочуття, в основі чого лежать такі явища, як поліпшення кровообігу і живлення шкіри, виведення продуктів обміну і зняття напруги м'язів стопи в результаті масажу стоп з використанням масажних килимків, масажних валиків і кульок. Завдяки цьому зникає безсоння, болі і набряки в ногах, приходить відчуття внутрішнього комфорту, а з ним і оздоровлення.

Купити масажний ролик для стопи можна тут https://sportdominator.com/product/foot-massage-roller/


Комментариев нет:

Отправить комментарий