пятница, 13 апреля 2018 г.

Де можна купити швижкісну скакалку в Києві?

Швидкісна скакалка з пластиковими ручками - недорогий тренажер для кроссфіта, схуднення. Безшумна, довговічна, універсальна. Підходить для тренувань різної інтенсивності.

Жиросжигание не відбуватиметься під час виконання стрибків з максимальною інтенсивністю, так як це силова робота, проте загальна витрата калорій і подальше підвищення термогенеза з теплопродукцией позитивно позначаться на втрати зайвих жирових відкладень.

Переваги швидкісний скакалки:
Ручки виконані з високоякісного і довговічного пластику;
Укріплений трос, який не зношується навіть після тривалого використання;
Підходить для новачків, досвідчених любителів і навіть професіоналів;
Конструкція дозволяє виконувати високоінтенсивні сесії стрибків;
Регульована довжина троса;
Зручна конусоподібна форма руків'я;
Спеціалізовані рукоятки, які полегшують хват;
Невелика вага і відповідне відсутність зайвого навантаження на передпліччя;
Компактність, яка дозволяє легко і зручно переносити скакалку;
Преміум якість збірки снаряда і підшипників, що забезпечують вільне обертання троса.
Особливості швидкісний скакалки
Однією з ключових особливостей такого варіанту скакалки можна вважати можливість виконувати стрибки з максимальною інтенсивністю і відповідною швидкістю обертів. Класичні скакалки просто не підходять для цього через відсутність спеціальних підшипників і незручною конструкції ручок, які неправильно поєднані з тросом.

Як відомо, саме швидкісні стрибки зі скакалкою розглядаються в якості ідеального вправи для розвитку загальної функціональності, дихальної системи, і анаеробної витривалості людини. Такі види стрибків активно використовується в боксі і Кроссфіт, де функціональність м'язів грає ключову роль.

Крім того, не можна забувати про те, що швидкісна скакалка оптимально підходить для тренувань під час схуднення.

Полегшений варіант скакалки підійде дівчатам, новачкам і любителям з невеликим стажем. Професіоналам ми рекомендуємо звернути увагу на металеві швидкісні скакалки, які володіють великою вагою ручок, внаслідок чого здатні створювати додаткове навантаження на деякі м'язові сегменти, зокрема на м'язи рук.

Де купити швидкісну скакалку?
Наш магазин може запропонувати вам вузькопрофільний асортимент скакалок для будь-якої тренувальної мети. Ми не будемо стверджувати, що будь-яка модель є універсальною і влаштує вас за всіма пунктами. Це не так. Для кожної тренувальної завдання існує спеціалізована скакалка. Саме тому наш асортимент скакалок складається з цілого ряду різних моделей.

Вас напевно приємно здивують доступні ціни на всю оригінальну продукцію. Завдяки прямим поставкам від виробників, ми самі стежимо за якістю і ціновими діапазонами. Відсутність посередників виключає будь-які ризики, в тому числі необ'єктивне підвищення вартості скакалок.

Купити в Києві швидкісну скакалку можна в нашому інтернет магазині https://sportdominator.com/product/jump-rope-jr054/


Комментариев нет:

Отправить комментарий