понедельник, 16 апреля 2018 г.

Купити обважнювачі для ніг в Києві

Коли справа доходить до обважнювачів для ніг, одні з найбільш поширених питань, які задають - "а чи ефективні вони? а як вони працюють? ".

Обважнювачі можуть використовуватися для різних цілей, які включають серцево-судинні вправи і фізичні навантаження для ніг. Спортсмени часто використовують обважнювачі для нарощування м'язової маси.

Одним з найвідоміших варіантів є використання обважнювачів в силових тренуваннях. Обважнювачі для ніг зазвичай кріпляться до нижньої частини гомілки і ахіллового сухожилля і не повинні використовуватися в тренуваннях, коли є ризик перенапруги.

Максимальні вигоди від обважнювачів можуть бути отримані, коли вони застосовуються під керівництвом спортивного тренера або лікаря-ортопеда.


Як працюють обважнювачі для ніг?
Обважнювачі для ніг, безумовно, ефективні, коли вони використовуються під час ходьби або бігу.

Обважнювачі дають додаткове навантаження на м'язи стегна і сідниць, отже, змушують робити допоміжні зусилля для ходьби або бігу з обтяженнями. Підвищена напруга в м'язах також сприяє гарній серцево-судинної тренування, так як посилюється дихання і кровообіг.

Принцип тренування з обважнювачами для ніг зовсім простий і прозорий - у людини, яка їх носить на обох ногах, підвищується вага, тому через збільшення сили тяжіння від додаткової ваги, людина повинна застосовувати більше зусиль для одного і того ж дії.


Це робить носіння обважнювачів для ніг дуже хорошим вправою, в результаті збільшується швидкість кровообігу і тіло спалювати набагато більше енергії (у вигляді калорій).

Такі обважнювачі для ніг, близько 4-5 кг. кожен, часто використовуються для тренування на витривалість. Чим більше тривалість щоденного носіння обтяжень, тим, в кінцевому підсумку, більше спалюється жирів і складних білків, які зберігаються в м'язах. Це робить м'язи більш здоровими і витривалими. Тренування з обважнювачами збільшує силу м'язів кінцівок і черевного преса.

Тому правильною відповіддю на питання "чи ефективні обважнювачі для ніг?" Є однозначне «так». Однак варто зазначити, що обтяження "працюють" тільки, якщо вони використовуються в правильній манері. Спортивний тренер або фітнес-інструктор допоможуть вам вивчити деякі рекомендації щодо їх ефективного використання.

Обважнювачі для ніг: застереження
обважнювачі для ногХотя обважнювачі для ніг, безумовно, корисні, проте багато лікарів наполягають, що людям з ортопедичними проблемами не рекомендовано їх використання.

Молоді люди, які не володіють якими-небудь проблеми з суглобами можуть використовувати обважнювачі для виконання будь-яких фізичних вправ для ніг, які включають підйоми і розгинання, «жим лежачи» і практично будь-які вправи, які чинять тиск на м'язи.

Практикуючі лікарі рішуче не радять використовувати обважнювачі для ніг, якщо присутні будь-які болі в суглобах або існують проблеми, пов'язані з кістками або м'язами. Натяг і тиск, що чинять обтяження в результаті використання, як правило, різко погіршують ситуацію.

Люди, які мають менш важкі проблеми з суглобами і м'язами можуть без проблем використовувати обважнювачі для ніг для легких вправ, таких, як ходьба або виконання роботи по дому.

Якщо ви використовуєте обважнювачі для спортивних тренувань, то попередня ретельна розминка є абсолютною необхідністю, перш ніж закріпити на щиколотці обтяження. Інакше є шанс отримати розтягнення зв'язок або м'язів. Поступово розігріваючи м'язи, ви готуєте їх для подальшої тренування.

Якщо ви відчуваєте, що якісь м'язи болять, або тільки починаєте відчувати хворобливість, негайно зніміть обважнювачі для ніг і перейдіть на більш спокійний режим тренування - з бігу на швидку ходьбу.

Якщо ви страждаєте від болів в суглобах і м'язах, то зверніться за консультацією до лікаря, перш ніж використовувати обважнювачі для ніг. Займайтеся на здоров'я!

Купити обважнювачі для ніг можна тут https://sportdominator.com/product/wrist-ankle-weights-2kg-2/


Комментариев нет:

Отправить комментарий