понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна придбати якісний масажний ролик в Києві?

Масажні циліндри все частіше і частіше можна зустріти серед інвентарю, який приносять люди на майданчик. І використовуються вони далеко не тільки під час затримки після тренування. Дійсно, створюється враження що ці гумові ролики для самостійного масажу м'язів зараз знаходяться на піку популярності. Тому ми не могли обійти їх стороною і не розповісти про такий вид інвентарю, який все частіше можна зустріти у людей на майданчику, при чому не тільки під час заминки !. Для чого вони потрібні, як працюють і чому раптом стали так затребувані? Про все про це - в сьогоднішній статті!

Що таке масажний ролик?

Найпопулярніший варіант ролика, який за кордоном називається foam roller, являє собою порожнистий циліндр довжиною 30 або 60 сантиметрів з міцного ABS пластику, на якому зверху нанесена гумова поверхня по певній матриці. Залежно від конкретної матриці масажний ролик може імітувати різні види масажної дії.
гумовий валик для масажу

За замовчуванням такий ролик має середній рівень жорсткості, тому, природно, існує і більш брутальний варіант (який отримав за кордоном назву Rumble Roller):
rumble roller ivlar

Ця модель особливо популярна серед суворих хлопців, що займаються пауерліфтингом або хлопців, які хочуть здаватися суворими і займаються кроссфітом. У цих хлопців м'язи можуть забитися настільки, що утворюються суворі тригери, розбити які буває дуже і дуже непросто. Ну а якщо поруч немає хорошого масажиста, то Рамбл ролер буде єдиним виходом!

Так само існує і більш м'яка, плоска або з дуже незначним рельєфом, модель ролика для тих, хто займається йогою, пілатесом або іншими ніжними напрямками


Придбати якісний масажний ролик в Києві тут https://sportdominator.com/product/foam-roller-fr048/


Комментариев нет:

Отправить комментарий