воскресенье, 15 апреля 2018 г.

Купити швидкісну спортивну скакалку на підшипниках

Плюси стрибків зі скакалкою
Перш ніж перейти до особливостей занять, давайте розберемося в перевагах тренувань зі скакалкою для схуднення і для здоров'я.

1. Стрибки зі скакалкою є одним з найбільш енерговитратних видів тренувань. Наприклад, згідно з американських досліджень такий вид фітнесу дозволяє спалити до 1000-1200 ккал за годину занять. Висока ефективність скакалки для схуднення пояснює її популярність серед фітнес-тренерів.

2. Стрибки зі скакалкою - це відмінний варіант кардіо-навантаження для підвищення витривалості, жироспалювання, поліпшення роботи серцево-судинної і дихальної системи. Завдяки різноманітності вправ ви зможете побудувати ефективну тренування, яка включає в себе інтервали високої і низької інтенсивності.

3. Крім кардіо-навантаження стрибки зі скакалкою призводять в тонус велику кількість м'язів у всьому тілі: м'язи ніг, рук, сідниць, плечей, живота і спини.

4. Скакалка дуже компактний спортивний інвентар, який не займає багато місця. Ви завжди можете взяти її з собою на вулицю або навіть у відпустку. За своїй зручності в цьому плані скакалка може зрівнятися хіба тільки з еластичною стрічкою.

5. Стрибки через скакалку особливо ефективні для зменшення обсягів нижньої частини тіла. Локально схуднути можна, але збільшення припливу крові до «проблемному» ділянці тіла дає додатковий позитивний ефект і сприяє спалюванню жиру. Не дарма вважається, що саме Пліометріческіе (стрибкова) навантаження найбільш корисна для схуднення в ногах.

6. Стрибки зі скакалкою крім схуднення покращують координацію, баланс, спритність і почуття рівноваги, що стане в нагоді як в повсякденному житті, так і при заняттях іншими видами спорту.

7. Скакалка - один з найбільш недорогих інструментів для фітнесу, який доступний кожному. Причому ви можете займатися зі скакалкою в будь-якому місці як в приміщенні, так і на вулиці. Для тренувань потрібно тільки трохи простору навколо вас.

8. Стрибати зі скакалкою не тільки корисно, а й весело. Недарма цей спортивний інвентар такий популярний у дітей.

9. Тренування зі скакалкою зміцнюють м'язи, які оточують гомілковостопний суглоб і ступню. Наприклад, під час занять баскетболом, тенісом, лижами, футболом та іншими видами спорту часто травмується голеностоп через сильний тиску на зв'язки і м'язи. Регулярне використання скакалки допомагають в профілактиці травм кінцівок.

Вправи зі скакалкою для схуднення

Мінуси стрибків через скакалку
Не можна не сказати про мінуси стрибків зі скакалкою, а також попередити про протипоказання, яких є достатня кількість.

1. Для стрибків з скакалкою потрібно мати або достатньо місця і простору в кімнаті, або можливість займатися на вулиці. Крім того, стрибки створюють шум в кімнаті, тому знову ж займатися вдома не завжди зручно.

2. Стрибки через скакалку дають навантаження на колінні суглоби і зв'язки, тому якщо ви схильні до подібних травм, то такі тренування краще уникати.

3. При недотриманні техніки стрибкові вправи дають сильне навантаження також на спину і поперек, що може спричинити за собою проблеми зі здоров'ям.

4. Стрибки через скакалку підходять не кожному і мають ряд протипоказань, про які дуже важливо пам'ятати.

Протипоказання для стрибків через скакалку:

Вагітність і післяпологовий період
Надмірна вага (ожиріння другого і третього ступеня)
Варикозне розширення вен та інші захворювання судин
Серйозні захворювання серцево-судинної системи
Підвищений артеріальний тиск
Захворювання опорно-рухового апарату і хребта
захворювання суглобів
Очні проблеми, серйозні порушення зору
астма
Якщо ви маєте інші хронічні захворювання, то перед стрибками з скакалкою краще додатково проконсультуватися з фахівцем. Пам'ятайте, що в якості кардіо-навантаження для позбавлення від зайвої ваги можна використовувати навіть звичайну ходьбу. Необов'язково займатися ударними тренуваннями, щоб схуднути і привести себе в відмінну форму.

Плюси і мінуси скакалки

Ефективність скакалки для схуднення і план занять


Ефективність стрибків зі скакалкою для схуднення не піддається сумніву. Це чудовий вид кардіо-навантаження, який підніме ваш пульс і запустить процеси жиросжигания. Якщо ви хочете схуднути, то поєднуйте стрибки через скакалку з помірним харчуванням (дефіцитом калорій) і вже через кілька тижнів ви помітите позитивний результат.

Ми рекомендуємо займатися по інтервального принципу. Наприклад, чергуйте стрибки в інтенсивному режимі і стрибки в легкому режимі. Інтервальна тренування дасть кращі результати за менший час, ніж стандартні тренування.

Готовий план як стрибати зі скакалкою для схуднення
Пропонуємо вам готові плани тренувань стрибків зі скакалкою для схуднення, які являють собою интервальную навантаження. Вас чекають наступні інтервали: висока інтенсивність, середня інтенсивність, низька інтенсивність.

Купити швидкісну спортивну скакалку на підшипниках https://sportdominator.com/product/jump-rope-jr40/



Комментариев нет:

Отправить комментарий