пятница, 13 апреля 2018 г.

Де можна купити массажній пінний ролик в Києві?

Вправи з пінним роликом є ​​формою самостійного міофасціального розслаблення (СМР), спрямованого на напружені і перевантажені м'язи. Він аналогічний миофасциальному розслабленню - поширеною техніці масажу, також відомої як глибокий масаж. Масажистки використовують свої руки, лікті або інші інструменти для надання прямого тиску на напружені м'язи, поки вони не розслабляться. За допомогою тиску, створюваного вагою власного тіла, ви можете використовувати масажний валик на спині, стегнах, ногах, руках, і інших частинах тіла, щоб розслабити м'язові вузли. Він також може бути використаний для підвищення рівноваги і стійкості корпусу. Масажні ролики відрізняються розмірами, формою, типом піни і вартістю. Визначивши особливості застосування масажного ролика, ви можете придбати саме такий, який задовольнить вашим потребам. Ця стаття розповість вам, як вибрати пінний ролик.


1
Спробуйте різні пінні ролики в магазині спортивних товарів або місцевому тренажерному залі. Більшість людей навчаються вправам з пінним роликом на спеціальних уроках або з особистим тренером. Ці заняття ознайомлять з прийомами, які можуть допомогти оптимально використовувати свій ролик і навчать вправам, які можна виконувати з його використанням.

2
Визначте, чи будете ви використовувати свій пінний ролик в основному для масажу тканин або його переважаюче застосування буде для вправ на рівновагу і базового тренування. Хоча він не круглий і катається лише злегка, напівкруглий ролик може збільшити рівновагу, коли ви стоїте на ньому. Він часто застосовується фізіотерапевтами для підвищення кинестезии після травм колін і кісточок. Кинестезия - це відчуття тілом своїх частин по відношенню до інших його частин.
Напівкруглі пінні ролики теж є хорошим вибором для старших людей, що володіють слабкою силою і м'язовим тонусом. У положенні плоскою стороною вниз під їхньою вагою ролик не буде легко зрушуватися з місця. Просто полежавши на полукруглом ролику областю з напруженими м'язами, ви можете розслабити напругу. Користувач також може рухатися назад і вперед потроху, як буде зручніше з роликом.
3
Виберіть твердість. Вибір твердості повинен бути заснований на вашому рівні досвідченості поводження з роликом. Більшість роликів мають кольорове маркування, що відповідає твердості. Білі ролики найм'якші, потім йдуть блакитні або зелені з середньою щільністю, і чорні ролики, найжорсткіші.
Виберіть білий пінний ролик, якщо ви тільки починаєте їх використання або плануєте застосовувати для вправ. Білі ролики зроблені зі шматка поліетиленової піни і вони найменшої щільності, тому вони допустять деякі руху між м'язами, кістками і роликом. Спочатку ви можете відчути біль при застосуванні ролика, оскільки напружені м'язи виштовхуються всією вагою вашого тіла. Білий ролик буде надавати менший тиск і викликати менше болю.

Виберіть середній світлого кольору пінний ролик для сучасної стабілізації корпусу або для застосування середньої сили тиску при масажі. Ці блакитні або зелені пінні ролики зроблені з закритопорістой поліетиленової піни або спіненого етилвинилацетата і дуже популярні для занять пілатесом.

Виберіть чорний пінний ролик, якщо ви дуже досвідчені в їх використанні або бажаєте досягти сильного тиску при самостійному масажі. Хоча більшість чорних роликів також зроблені з поліетиленової піни, вони закритопорістой і виробляються під високими температурами, роблячи їх більш гладкими, щільними і менш пористими.

4
Вирішіть, як часто ви будете використовувати пінний ролик. Для частого використання рекомендується застосовувати більш щільний, чорний ролик або ролик з етилвинилацетата оскільки вони міцніші. Білі і кольорові пінні ролики, зроблені з поліетиленової піни, можуть деформуватися з часом через вологість і частого використання. Якщо ви бажаєте мати більш м'який ролик, слід вибрати марку, яка гарантує, що він не деформується.

5
Виберіть розмір вашого ролика. Крім напівкруглих, більшість пінних роликів мають діаметр в 15 см. Однак довжина роликів відрізняється в межах від 30 до 90 см.
Виберіть пінний ролик довжиною 90 см, якщо мають намір застосовувати його для спини. Довгий ролик дозволить вам кататися з ним перпендикулярно вашій спині, не боячись впасти з його кінців. Він також може бути використаний для створення належного вирівнювання, вклавшись на ролик паралельно хребту, забезпечуючи йому повну підтримку.

6
Виберіть ролик довжиною 30 см, якщо маєте намір часто возити його з собою. Наприклад, може ви хочете брати його з собою на заняття пілатесом і застосовувати вдома.

Купити в Києві массажній ролик можна тут https://sportdominator.com/product/foam-roller-fr002/



Комментариев нет:

Отправить комментарий