пятница, 13 апреля 2018 г.

Де купити гумові міні петлі для фітнесу в Києві?

Гумки для фітнесу використовуються в тренуваннях досить давно, але саме останні роки цей спортивний інвентар переживає справжній бум популярності. Сьогодні ми розповімо, що таке фітнес-гумки, в чому їх користь і ефективність, чому вони так затребувані і яка від них користь для схуднення. А також запропонуємо вам супер-добірку з 40 найефективніших вправ з гумками для фітнесу.


Гумки для фітнесу

Загальна інформація про фітнес-гумках


Гумка для фітнесу представляє собою компактну еластичну стрічку з латексу у вигляді кільця. Навантаження забезпечується за рахунок опору, яке виникає при розтягуванні гумки. Цей дуже простий і доступний інвентар неймовірно функціональний і ефективний! Ви можете робити з ним звичні вправи, але з набагато більшою користю для м'язів. Під час занять з фітнес-гумкою ви зможете легко регулювати навантаження за рахунок амплітуди розтягування. Крім того, цей міні-еспандер не шкодить скелетної мускулатури і суглобово-зв'язковому апарату.

Гумки для фітнесу забезпечать вам:

Підвищення сили і пружності м'язів
Позбавлення від проблемних зон
Поліпшення якості тіла
Зміцнення м'язового корсету
Якісну роботу над сідничний м'яз
Мінімальний тиск на суглобово-зв'язковий апарат
Гумки мають безліч назв: фітнес-гумки, гумові петлі, еспандер-кільце, міні-стрічка, еспандер для ніг, mini band, resistance band, resistance loop. Тому якщо ви будете шукати тренування або планувати покупку, врахуйте, що цей фітнес-інвентар не має єдиної назви. Також фітнес-гумки дуже легко переплутати з іншим схожим обладнанням: наприклад, з еластичною стрічкою або гумовими петлями (джгутами). В принципі, еластична стрічка цілком може замінити фітнес-гумки. А ось джгут більше підходить для силового тренінгу і кроссфіта.

Петлі, гумки, стрічка: відмінності

Фітнес-гумки мають кілька рівнів навантаження в залежності від жорсткості гуми: м'який, середній, жорсткий, дуже жорсткий. Кожному рівню відповідає певний колір стрічки, причому колірної набір залежить від виробника. Якщо ви вирішили придбати фітнес-гумки, то краще відразу купити цілий набір з декількох гумок різного опору. Це не тільки допоможе вам тренувати кожну групу м'язів відповідно до необхідної навантаженням, але одночасно виконувати вправи на рук і на ноги.

Рівень опору гумки під час виконання вправ вибирайте за своїми можливостями. Ви повинні відчувати хороше навантаження, але при цьому не повинна страждати техніка вправ. Як правило, для рук, плечей, грудей можна взяти м'яку фітнес-гумку. Для ніг і сідниць можна сміливо брати середню або жорстку гумку. Якщо ви хочете збільшити навантаження, то можете надіти одночасно обидві стрічки відразу.

Що таке фітнес-гумка (петлі)

10 переваг використання гумок для фітнесу
1. Це ідеальний інвентар для тонусу м'язів, позбавлення від проблемних зон і в'ялості, створення підтягнутого і пружного тіла. Вправи з фітнес-гумкою допомагають якісно попрацювати над м'язами стегон, сідниць, рук, плечей, грудей, живота і спини.

2. Це дуже компактний і легкий інвентар. Ви можете взяти його з собою в поїздку, в спортзал або на вулицю. Він легко поміститься в вашу сумку і не займе багато місця.

3. Перевага всіх еспандерів - це рівномірне навантаження по всій траєкторії розтягування без «мертвих зон». Крім того, ви легко можете самі контролювати навантаження, просто регулюючи рівень розтягування: сильнішим чи слабшим.

4. Фітнес-гумки ідеально підходять для низкоударной тренувань без навантажень на суглоби і сполучні тканини. Наприклад, з таким еспандером можна дуже якісно попрацювати над стегнами і сідницями без випадів і присідань, які не рекомендується виконувати при проблемах з колінами.

5. Тренування з гумками підійдуть тим, кому протипоказані навантаження з додатковою вагою через навантаження на хребет.

6. Фітнес-гумки мають кілька рівнів опору, тому ви зможете відрегулювати навантаження виходячи зі своїх можливостей. Також ви можете надіти дві стрічки одночасно і підсилити навантаження на цільові м'язи.

7. Ви можете виконувати з еспандером-кільцем практично будь-які класичні вправи, при цьому за рахунок опору гуми навантаження буде підвищуватися в рази. Одягніть еспандер під час виконання присідань і отримаєте додаткове навантаження на сідничні м'язи.

8. Гумові еспандери стають все більш затребуваними в домашніх фітнес-програмах. Наприклад, в новому комплексі тренувань 80 Day Obsession Отумн Калабрес активно використовує їх у вправах для всього тіла.

9. Фітнес-гумка дуже ефективна для опрацювання сідничних м'язів. Причому ви будете тонізувати і округляти сідниці, що не розгойдуючи квадріцепси.

10. Це доступний за ціною фітнес-інвентар, цілий набір стрічок декількох рівнів опору можна купити в межах 300 грн.

Купити гумові міні петлі для фітнесу можна тут - https://sportdominator.com/product/resistance-mini-loop-band/

Комментариев нет:

Отправить комментарий