пятница, 13 апреля 2018 г.

Де можна купити розширювач грифа в Україні?

Чому ваше тіло настільки сильно, настільки сильно його найслабша ланка?
Ось простий факт життя.
Якщо ваша спина і ноги дозволяють вам зробити станову тягу 300 кг. Але ваш хват дозволяє вам утримати не більше 150 кг. - то ви зможете зробити тільки 150 кг.
Коли мова йде про силу, то ви сильні на стільки, на скільки сильно ваше найслабша ланка. І багато атлетів знають це дуже добре.
Слабка ланка вашого тіла, це ваша хватка.
Ця слабкість є у всіх, будь ви культурист, боєць, або боксер. Майже всі спортсмени хочуть поліпшити свою хватку.
Але більшість людей не розуміють, що їх хватка стримає розвиток усієї сили вашого організму.
Причина слабкої хватки, то що грифи гантель і штанг дуже тонкі, для початківців це добре, але от для більш просунутого рівня ...

Після тренування через пару місяців ваш хват остається на тому ж рівні. Багато через це потрапляють в стану плато, і не можуть збільшувати вагу, стараються більше прокачувати м'язи, що б зробити ривок.

Це відбувається тому що розвиваючи інші м'язи, ви забули тренувати ваш хват. Він і став вашим слабкою ланкою.

Звичайні штанги і гантелі не дають вам нуждного розвитку хвата і передпліччя, так як їх ручки залишаються незмінними в розмірі, регіліровать ви можете тільки вага.
Ваше тіло запрограммірованот залишатися в пропорції - тобто слабке передпліччя загальмує розвиток всіх м'язів руки, і ви не отримаєте великі руки.
Це природна реакція вашого тіла, що б предовратіть дисбаланс і травми. Так що якщо не вистачає сили хватки і передпліччя то ваше тіло буквально зупиняє своє зростання в силі і в розмірі м'язів.
Натренувавши сильних хват і передпліччя ви в буквальному сенсі відкриваєте поенціал вашого тіла. І ваше тіло може розвиватися далі.

Вам не потрібно робити більше вправ, або проводити більше часу в залі.

Найбільш ефективна спосіб збільшити хват і передпліччя це ручки Manus Grip
Manus Grip

Доктор Мауро Ді Паскуале, автор "Анаболічні рішення", колишній медичний директор Всесвітньої федерації бодібілдингу та й колишній чемпіона світу з пауерліфтингу.
Тіло настільки сильно, настільки його найслабша ланка. Слабкість в передпліччя і запьястьі буде обмежується то настільки сильно ви можете працювати руками, і решті верхньою частиною тіла.
Ідеально підходить для штанги, гантель, турніка, брусів, гуми, канатів.


Як саме він працює?
Manus Grip миттєво преобразовует штанги, гантелі, Турик в товстий хват.
Що дають заняття з товстим грифом?
Використання товстих гріфоф дають збільшення сили, збільшення м'язової маси. Товсті грифи набагато краще розвивають ваш хват і ваше передпліччя, ніж звичайні.
Товсті грифи НЕ являються якимось новшіствовм.
Професійні спросмени давно пользуються цим.

Чому товсті грифи дають такий ефект?
Товсті грифи (і Manus Grip) настільки ефективна з кількох причин:
- Увелічаеться м'язова активація - товсті ручки стимулюють набагато більше м'язів, які задействуються в передпліччях, плечах, у верхній частині тіла в цілому. Більше м'язової активації означає набагато більше приріст м'язової маси і сили.
"Розблокування" м'язової маси - товсті ручки роблять ваші руки, пальці рук, і передпліччя набагато сильніше, і це дозволяє вам розвивати далі всі м'язи вашого тіла.
Менш дисбалансів і травми - товсті бари перенести стрес від суглобах і на м'язи, тому що товстий прут поширюється вага на велику площу.

Купити розширювач грифа можна в нашому інтернет магазині https://sportdominator.com/product/barbell-grip/


Комментариев нет:

Отправить комментарий