пятница, 13 апреля 2018 г.

Де можна купити еспандери для фітнесу в Києві?


призначення:

-Відновлення після травм
-фітнес
-домашні тренування
-Подтягіванія і віджимання
-ударна техніка
-Борцовская техніка

Універсальні еспандери для фітнесу з ручками від Sportdominator.

Універсальні еспандери для фітнесу з ручками Sportdominator - це відмінний спортивний тренажер для людей, які хочуть постійно підтримувати своє тіло в ідеальній спортивній формі, наростити м'язову масу і скинути зайві калорії.

Еспандери для фітнесу з ручками Sportdominator розрізняються на 5-ть видів еспандерів різної навантаження, які підійдуть для тренувань всіх груп м'язів.
Еспандери для фітнесу Sportdominator з ручками можуть використовувати в своїх тренуваннях як професійні спортсмени так і початківці спортсмени. За своєю ефективністю і функціональності комплект еспандерів для фітнесу від Sportdominator з ручками може замінити повноцінне тренування в тренажерному залі.

Головні переваги універсальних еспандерів для фітнесу з ручками від Sportdominator перед іншими еспандерами:
1) Еластичні трубки найвищої якості - зроблені з малазійського рідкого латексу з використанням передових технологій виробництва, що забезпечує максимальну міцність і еластичність.
2) Зручна функціональна ручка, яка дозволяє регулювати довжину еспандера, що дуже зручно для самих різних вправ.
3) Гарантія - ми даємо гарантію на еспандери для фітнесу Sportdominator бо впевнені в якості нашої продукції.
4) Офіційний Дилер - наша компанія є офіційним дилером в Україні латексних еспандерів для фітнесу, латексних петель і еспандерів для ніг Mini Bands
5) Якісна консультація - ми підберемо для Вас саме той еспандер для фітнесу Sportdominator, який Вам потрібен під Ваші вимоги і фізичні можливості.
6) Досвід - 5 років на ринку України, більше 20000 задоволених клієнтів.

Універсальні еспнадери для фітнесу від Sportdominator з ручками підійдуть:
- Для тренувань будинку. Якщо у Вас немає можливості або часу тренуватися в тренажерному залі або можливо Ви просто любите тренування вдома під свою улюблену музику без зайвих сторонніх людей і черг до тренажера.
- Для спортсменів, які люблять тренуватися з вільними селами. Еспандери для фітнесу від Sportdominator - це відмінний варіант тренувань у вільній вазі, вони дають плавне і одночасно наростаючу навантаження, що дає максимальний ефект для росту м'язів.
- Для людей, які хочуть скинути зайві калорії і привести своє тіло в форму - багатофункціональні еспандери для фітнесу від Sportdominator ідеально підходять для інтенсивних тренувань, які збільшують витрату калорій в одиницю часу.
- Для безпечних тренувань - плавна навантаження еспандерів для фітнесу Sportdominator знімає небажану навантаження з суглобів і сполучних тканин, а також виключає можливість отримання вивихів і розтягувань під час тренувань. Найлегші по навантаженню еспандери для фітнесу Sportdominator будуть ідеальним рішенням для людей, які проходять реабілітацію після травм опорно-рухового апарату.

Купити еспандери для фітнесу можна в нашому магазині https://sportdominator.com/product/resistance-bands-set-with-handles/


Комментариев нет:

Отправить комментарий