понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де купити петлі Береша в Києві?

Петлі Береша - це краще доповнення до вашої роботи над прямими і косими м'язами живота. Петлі, за якими закріпив своє ім'я відомий український атлет Олександр Береш, що став срібним і бронзовим призером літніх Олімпійських ігор в Сіднеї, мають ряд переваг, про які потрібно знати кожному, хто збирається придбати даний тренажер.

Перевага №1. Дозволяє виконувати кращі вправи для преса
Петлі Береша дозволяють виконувати краща вправа для прокачування преса - підйом ніг у висі на турніку. Багато чоловіків і жінки стикаються з проблемами в цій вправі з таких причин:

Тривалий вис на турніку - складне завдання не лише для людей з надмірною масою тіла (причому як жирової, так і м'язової), але і взагалі для кожного. Заняття з турніком призводять до утворення мозолів на «хапальної» поверхні долоні або пальців. Тимчасове полегшення принесуть рукавички для фітнесу, але вони дуже швидко зношуються і потребують постійної заміни. Петлі Береша дозволяють виконувати краща вправа для преса без ризику травмувати шкіру рук.
При виконанні вправи атлета «качає» з боку в бік. Петлі Береша стабілізують тіло в просторі, що дозволяє позбутися від розгойдування тіла з боку в бік і виконати кілька додаткових повторень.
Спортсмен (спортсменка) не бажає прокачувати передпліччя, які щосили працюють при висі на турніку. Це актуально як для дівчат, яким не потрібні великі передпліччя, так і для чоловіків, які не бажають давати надмірне навантаження на кисті рук.
Турнік незручний для тривалого вису. У сучасних фітнес-клубах зустрічаються тренажери, на яких зручно виконувати підтягування, але незручно висіти. Тренажер, який призначений саме для підняття ніг, менш ефективний, ніж звичайний турнік, тому петлі Береша можуть з розкоші перетворитися на необхідність.
Вправи на турніку також дозволяють пропрацювати косі м'язи живота і збільшити функціональність в повсякденному житті.

Перевага №2. Збільшують частоту тренувань
Слідство зняття навантаження з передпліч і зап'ясть. Неможливо тренуватися часто з втомленими передпліччя і кровоточать мозолями. Якщо з мозолями рукавички для фітнесу тимчасово справляються, то з втомою в передпліччях на всі 100% впоратися тільки петлі Береша. Лямки і гаки знімають навантаження з кистей рук лише частково, тоді як винахід срібного та бронзового призера Олімпійських ігор дозволяє тренувати тільки прес. «Виключення» передпліч дозволяє збільшити частоту і якість тренувань преса.

Перевага №3. Тренуватися завжди і всюди
Петлі Береша можна підвісити на будь-який турнік або поперечину. З ними можна займатися в спортзалі, на вулиці чи вдома. Для повноцінної прокачування преса можна не купувати масивний турнік-бруси, а придбати поперечину, вставити її в дверний отвір і за допомогою петель доводити ефективність тренувань до максимуму. У домашньому тренінгу петлі Береша - це вибір людей, у яких немає зайвого місця в будинку, а прес є найважливішою м'язовою групою. Петлі Береша дозволяють заощадити кошти і місце в порівнянні з покупкою дорогого турніка. На відміну від масивного турніка, цей тренажер можна взяти з собою і тренуватися там, де ви захочете.

Перевага №4. Позбутися від неефективних вправ
Тільки підйоми ніг на турніку і вправи з роликом для прессаспособни дати вам заповітні 6 кубиків і «прокреслити» косі м'язи живота. Різні скручування і інші схожі з ними вправи працюють дуже слабо. Якщо при занятті на турніку у середньостатистичного обивателя прогрес буде видно через 2-3 тижні, то виконання вправи на підлозі не гарантує результату і через 2-3 місяці. Придбання турніка і петель Береша змушують вас відмовитися від неефективних вправ на користь того, що дійсно працює.



Перевага №5. Ідеальний тренажер для дівчат
Петлі Береша повністю знімають навантаження з передпліч. Це усуває головний страх більшості дівчат - «перекачатися» і знайти мужню фігуру. Великі, сильні руки - це мужньо, але не жіночно. Петлі Береша розвіюють всі страхи прекрасної половини людства, так як дозволяють ізолювати м'язи живота і не прокачувати м'язи кистей рук.

Про те, що придбання петлею Береша - це дешевше і зручніше, ніж постійна зміна рукавичок, ми говорити не будемо. Про це відомо за замовчуванням.

Перевага №6. безпечний тренінг
Петлі Береша знімають навантаження не тільки з кистей рук, але і з хребта. Роботу з петлями часто «виписують» лікарі спортсменам, які відновлюються після травм. Хронічні проблеми зі спиною також не стануть виправданням відмови від тренувань для тих, у кого є петлі Береша.

Купити петлі Береша https://sportdominator.com/product/ab-straps/


Комментариев нет:

Отправить комментарий