понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де купити мяч для тренування реакції в Києві?

Практично в будь-якому ігровому спорті завжди будуть корисні такі навички як здатність швидко змінювати напрямок руху, швидкість ніг і відточена координація рухів. Універсальний тренажер для розвитку цих складових - це м'яч для розвитку реакції (Reaction Ball). При цьому тренування з цим простим снарядом може відбуватися у вигляді веселої цікавої гри.

М'яч для розвитку реакції застосовується в різних видах спорту для тренувань спортсменів будь-якого рівня з метою відпрацювання складних координаційних рухів. При цьому тренування можна проводити, як з використанням горизонтальних, так і вертикальних поверхонь, самостійно або в команді, в спортивному залі (будинку) або на вулиці.

На практиці ми переконалися, що даний тренажер значно покращує зорово-моторну координацію, а також час реакції спортсмена. М'яч перекидається між двома спортсменами або вдаряється об стіну. Приземляючись, м'яч відскакує в непередбачуваному напрямку. Повторення таких кидків допоможе поліпшити вашу спритність і координацію.

Цей м'яч не дасть вам нудьгувати, він дозволить почати інтенсивне тренування одним рухом руки. Завдяки горбистої поверхні м'яча і добре пружною гумі м'яч відскакує кожен раз в різних напрямках. Якщо поєднати тренування з м'ячем з тренуванням на координаційних конусах, ви зможете дуже ефективно опрацювати периферичний зір і орієнтування в просторі.


Купити мяч для тренування реакції можна тут https://sportdominator.com/product/reaction-ball/


Комментариев нет:

Отправить комментарий