понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна купити високі підлгові бруси в Києві?

Highlettes - вельми популярний за кордоном снаряд, який тільки починає набирати популярність в Україні. Хайлетси мають вигляд підлогових брусів з двох окремих високих опор. Витримують бруси хайлетси більш 150кг навантаження і можуть бути використані для різноманітних вправ з використанням власної ваги, як для прекрасної, так і для сильної половини людства. Для спортсменів з різним рівнем підготовки - від нульової до хайлевел.

ЧИМ ВІДРІЗНЯЮТЬСЯ ХАЙЛЕТСИ ВІД ПАРАЛЕТСОВ?
У продажу є високі підлогові бруси - хайлетси, і їх більш низькі побратими, паралетси. Візуально вони приблизно однакові, але мають і відмінності. В першу чергу - в більш відповідному для кожного з видів снарядів наборі вправ.

паралетси - нижчий варіант хайлетсов, з висотою від підлоги не перевищує позначки в 35 см, шириною 35 см, тієї ж довгої жердини (64см) і великим обсягом навантаження - до 200 кг. Широко використовуються в гімнастиці, Кроссфіт, інших спортнаправленіях. Більш безпечні і стійкі за рахунок своєї невеликої висоти, і навіть при динамічним використанні.
хайлетси - в класичному виповнилося мають такий вигляд: збірна конструкція, висота від підлоги 80-85см, ширина 50см, робоча довжина жердини 64см. Більш універсальні і припускають багатющий асортимент вправ.
Паралетси ідеальні для відпрацювання силових елементів гімнастики, поліпшення техніки виконання, навчання базовим вправам. Стійкість брусів дозволяє виконувати складні вправи типу стійки на руках або віджимання в стійці на руках. У свою чергу, хайлетси гарні для високоінтенсивного, функціонального тренінгу, бодірок. Величезна різноманітність вправ доповнюється можливістю використовувати бруси в стоячому або лежачому положеннях, виконувати різні варіанти підтягувань.

ДЛЯ ЯКИХ УПРАЖНЕНИЙ ЗРУЧНО ВИКОРИСТОВУВАТИ ХАЙЛЕТСИ?
Підлогові бруси хайлетси дозволяють виконувати всі види віджимань для відпрацювання тріцепсних і грудних м'язів, похилі підтягування (різної складності), розтяжку, опрацювання праці гімнастичних елементів. Також з ними можна провести відновлення, підйоми ніг і колін, прокачування преса.

Вправи з хайлетсамі можна проводити в домашніх умовах, без обмежень, на будь-якому рівні фізичної підготовки.

Високі підлгові бруси можна купити тут https://sportdominator.com/product/parallette-dip-bars/


Комментариев нет:

Отправить комментарий