понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна купити обважнювачі для ніг в Києві?

На сучасному етапі так багато різноманітних пристосувань використовується в фітнесі для більш ефективних і виснажливих тренувань. Обважнювачі для ніг - досить популярне пристосування в спорті, ними користуються не тільки професійні спортсмени, але також і любителі, які хочуть тримати своє тіло в хорошій фізичній формі і в тонусі.


Зараз їх використання набуло особливо велику популярність, адже за допомогою правильно підібраних обважнювачів можна домогтися неймовірних результатів в спорті. Але що вони собою являють, які їх особливості, приносять вони тільки користь або ж може шкодять нашому здоров'ю, ми спробуємо розібратися в цій статті.

Для чого необхідні
Для чого потрібні спортивні обважнювачі для ніг? По-перше, звичайно ж, для збільшення навантаження на м'язи під час занять спортом. Щоб тренування в залі або просто на стадіоні були більш ефективними був придуманий такий інвентар, як обважнювачі для ніг.

Заняття з обважнювачами допомагають збільшити інтенсивність тренувань, витратити більше калорій, ніж при звичайних заняттях. А ефект від них буде просто приголомшливим, ви самі переконаєтеся в цьому через деякий час.

За допомогою обважнювачів ми:

нарощуємо м'язову масу швидше, тому що наші м'язи тренуються більш ефективно і якісно;
втрачаємо зайві калорії, що в результаті допомагає скинути зайву вагу і прибрати жирові відкладення на проблемних ділянках нашого тіла;
покращуємо наші показники сили і витривалості, оскільки тренування з обважнювачами більш складні і виснажливі і навантаження на організм йде більше.
Користь від обважнювачів очевидна, а значить, якщо ви вирішите застосовувати їх на своїх тренуваннях, то скоро ви просто не дізнаєтеся своє тіло, тому що воно стане більш підтягнутим і рельєфним.
Читайте також: Як я схудла на 17 кг. за 3 місяці

як підібрати
Обважнювачі - це накладки, які виготовлені з щільної тканини, наповнені всередині сіллю, піском або іншим наповнювачем, який збільшує її. У спортивних магазинах вам запропонують велику різноманітність цих штучок. Зазвичай вага обважнювачів може варіюватися від півкілограма до п'яти-шести. Також вони можуть бути як насипні, так і пластинчасті.

У чому ж їх різниця:

Насипні обважнювачі - це ті, наповнювачем яких і є насипаний в них матеріал, найчастіше це спеціальний пісок. Мінус їх у тому, що вони швидко протираються, і також ви не зможете змінити їх вага, при необхідності. Якщо вам потрібні будуть обважнювачі з великою вагою, то потрібно буде купувати нові.
А ось пластинчасті обважнювачі більш просунуті і зручні, оскільки в них вага можна збільшити в залежності від того, скільки залізних пластинок ви туди вставите. Їх зручно застосовувати новачкам, оскільки завдяки пластинках легко виставляти необхідну вагу. Крім того, вони дозволять заощадити чималу суму грошей.
Якщо ви плануєте займатися спортом в домашніх умовах, то в принципі вам буде досить напівкілограмових обважнювачів. Але якщо ви плануєте займатися в тренажерному залі, то краще придбати пластинчасті, оскільки в них ви все-таки зможете регулювати інтенсивність тренування, виставляючи саме ту вагу, який необхідний для певних типів вправ.

Купити обважнювачі для ніг можна тут https://sportdominator.com/product/wrist-ankle-weights-1-5kg/


Комментариев нет:

Отправить комментарий