понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна купити кінезіо тейпи в Києві?

Різнобарвні пластирі на тілах спортсменів стали візитною карткою будь-якого серйозного змагання - від Олімпійських ігор до Бостонського марафону. Але застосування тейпов не обмежується рамками професійного спорту.


Кинезиологическое тейпірованіе - це революційний метод, розроблений в середині 70 років японським мануальним терапевтом Кензо Касі. У 1988 на олімпіаді в Сеулі фізіо тейпи викликали фурор завдяки своїй високій ефективності. З цього часу вони і перекочували зі спортивної медицини в звичайне життя.

Тейпірованіе кінезіологічні тейп - це накладення спеціальних еластичних стрічок для підтримки м'язів і сухожиль, що сприяє зменшенню болю, зняття напруги, розслаблення і прискоренню процесу природного м'язового відновлення. При цьому спортсмен не відчуває дискомфорту і може продовжувати свої тренування в звичайному режимі.

Кінеза тейп: що це таке?

Спочатку кінеза тейп (Kinesio tape) називалися пластирі однойменного бренду, але всього за кілька років метод тейпірованіе став неймовірно популярним, і зараз все еластичні тейпи називають кінезіологічні або фізіо тейп.

Спробуємо розібратися - що це таке пластир кінеза тейп і в чому його головні особливості. По суті, це еластична липка стрічка з 100% бавовни. Клейка основа тейпа активується при температурі тіла.

Відмінні риси кінезіологічні тейпов:

не викликають дискомфорту;
не обмежують рухову активність;
не заважають шкірі дихати;
еластичні;
гіпоалергенні;
працюють 24 години на протязі 5-6 днів поспіль;
мають водовідштовхувальні властивості.
Для чого використовують пластир кінеза тейп
При аплікації пластиру вплив виявляється на м'язи, шкіру, зв'язки і фаціальні освіти. В результаті, поліпшується кровотік, полегшується процес лімфодренажу, прискорюється процес відновлення пошкодженої ділянки. І, якщо спочатку кинезиологическое тейпірованіе застосовувалося тільки для профілактики і лікування різних травм у спортсменів, то зараз сфера застосування цієї методики стала набагато ширше.

Фізіо тейп ефективний для лікування:

розтягувань;
гематом і забоїв м'яких тканин;
м'язових і суглобових травм;
больового синдрому і м'язової втоми;
набряків ніг у вагітних жінок;
менструальних болів.
Крім того, в наші дні лікарі активно використовують фізіо тейпи для реабілітації хворих після перенесених травм, інсультів і операцій, а так само в дитячій практиці для корекції плоскостопості та сколіозу.

Купити кінезіо тейпи можна тут https://sportdominator.com/product/kinesiology-tape/


Комментариев нет:

Отправить комментарий