воскресенье, 15 апреля 2018 г.

Де можна купити дорогу скакалку в Києві?

Скакалка - це ефективний портативний тренажер, з яким впорається будь-яка людина. Важлива перевага даного тренажера - низька ціна. Скакалка поміститься навіть в жіночу сумочку, підійде для всіх членів сім'ї і не потребує багато місця для занять. Практично ідеальний спортінвентар. Ефективна скакалка для схуднення і не тільки. У чому ще користь скакалки?

Заняття зі скакалкою: користь
Стрибки зі скакалкою дозволяють пропрацювати безліч тих м'язів, які зазвичай не отримують високого навантаження. У цьому легко переконатися, пострибавши з незвички хвилин 10-15 без перерви. На ранок у багатьох людей, навіть у тих, хто регулярно займається на тренажерах, будуть боліти м'язи. Причому м'язи не тільки ніг, але і сідниць, преса, рук.

Дійсно, стрибки тонізують м'язи різних груп. Навантажується і так званий м'язовий корсет, так як для стрибків потрібна постійна стабілізація тіла.

користь скакалкіЗанятія зі скакалкою особливо корисні для зміцнення серцево-судинної системи. Це чудова кардиотренировка для людей будь-якого віку! Якщо у вас були або є проблеми з серцем, обов'язково проконсультуйтеся з лікарем - він порекомендує вам оптимальне дозування навантаження.

Скакалка розвиває витривалість, стійкість. Заняття з цим тренажером допомагають «поставити» дихання. Мучить задишка? Кардиотренировки - це те, що дійсно допоможе вам!

Ще один факт про користь скакалки припаде до душі жінкам: скакалка допомагає зменшити целюліт! По-перше, стрибаючи, ми зміцнюємо м'язи стегон і сідниць, але секрет не тільки в цьому. Стрибки супроводжуються тремтінням проблемних місць, а це свого роду масаж з ефектом лімфодренажа. Кращий відтік лімфи - це позбавлення від набряків, виведення токсинів і, як наслідок, зменшення кількості жиру в проблемних областях.

Виробники скакалок стверджують, що стрибки є профілактикою варикозного розширення вен. Це теж пояснюється ефектом ритмічного масажу.

Ще одна очевидна користь скакалки - схуднення. Стрибки - це інтенсивна кардіонагрузку, що дозволяє спалити велику кількість калорій за малий проміжок часу. За 1 годину занять зі скакалкою спалюється 600-700 ккал. Це трохи менше, ніж при бігу підтюпцем.

Стрибки зі скакалкою відмінно розігрівають, тому їх включають в розминку перед виконанням будь-яких вправ. Стрибати зі скакалкою можна і вранці, як зарядки.

Щоб схуднути зі скакалкою, стрибати потрібно регулярно і не по 2 хвилини, а хоча б по 15-30. Нижче ми детально поговоримо про те, як зробити заняття зі скакалкою більш ефективними для схуднення.

Стрибки зі скакалкою: не всім корисно!
Людям з ожирінням другого і третього ступеня, з варикозним розширенням вен і хворим серцем інтенсивно займатися зі скакалкою слід тільки після консультації зі своїм лікуючим лікарем! Не ставтеся до цього легковажно - стрибки дуже навантажують серце і судини, що може завдати шкоди тим, чиє тіло не готове до таких навантажень.

Також не рекомендується стрибати людям з сильно вираженим сколіозом, на гостру форму остеохондрозу, хворобами суглобів.

Отже, з користю скакалки і протипоказаннями ми визначилися - тепер прийшла пора вибрати скакалку для схуднення.

Як вибрати скакалку?
як вибрати скакалку для похуденіяКакой повинна бути довжина скакалки? Це залежить від росту людини, який буде стрибати з нею. Щоб підібрати скакалку під свій зріст, потрібно встати рівно на її середину. Ручки скакалки, затиснуті в долонях, підтягнути вгору - вони повинні виявитися приблизно під пахвами (за іншими даними - на 6 см нижче ключиці). І занадто довга, і занадто коротка скакалка буде однаково незручна.

До речі, ставши досвідченим стрибуном зі скакалкою, можна трохи зменшити довжину свого снаряда - стрибати з укороченою скакалкою трохи важче.

Сучасні скакалки нерідко забезпечені можливістю регулювати довжину. Варто придбати саме таку модель.

Сам «канат» скакалки виготовляють з нейлону, каучуку (гуми) і мотузки. Початківцям рекомендують досить легкі скакалки - нейлонові або мотузкові. Справа в тому, що на початку людина часто вдаряє себе скакалкою. Якщо вона буде дуже важкою (каучукові - зазвичай важкі), то початківець стрибун випробує чимало болючих відчуттів.

Набравшись досвіду і ставши більш спритним, можна перейти на більш важкий варіант. У важких скакалках для профі канат зазвичай каучуковий. Відрізняється він значною вагою в порівнянні з простими скакалками. Та й ручки професійних спортивних скакалок важать чимало. Деякі виробники роблять ручки порожніми, щоб можна було додатково погіршити їх - наприклад, засипавши пісок. В цьому випадку заняття зі скакалкою стають ще більш ефективними, адже стрибати доводиться практично з гантелями в руках.

вибираємо скакалку для похуденіяЕсть скакалки, які позиціонуються як «швидкісні» - це теж снаряд для досвідчених. Ці моделі сконструйовані так, щоб можна було розвинути високу швидкість стрибків.

Купити дорогу скакалку в Києві можна в нашому магазині https://sportdominator.com/product/jump-rope-jr098/



Комментариев нет:

Отправить комментарий