понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де купити ремінь для йоги в Києві?

Ремінь для йоги - річ корисна, якщо у вас проблеми з гнучкістю. Як правило, проблеми у всіх початківців. Звичайно, йога - це не змагання, і поспішати в освоєнні поз йоги не варто. Однак, справа навіть не в поспіху: ремені для йоги дозволяють виконати асану правильно навіть без необхідної розтяжки.

Ремінь - це, свого роду, «подовжувач» для ваших рук і ніг. Адже зазвичай проблема в тому, що ми не можемо дістати руками або ногами до потрібних місць, щоб виконати асану, і ремінь якраз може допомогти.

Такі речі називаються йога «пропси»; до них ще належать блоки, м'ячі, подушки, і т.д. Завдання «пропсов» - допомогти новачкам в йозі краще і безпечніше виконувати асани. Зазвичай, спочатку складно виконати позу, при цьому не рекомендується докладати надмірних зусиль, тому що це не метод йоги. Проте, за допомогою ременів можна глибше «увійти» в асану.

Які вони, ці ремені?

ремені для йогіОбично вони зроблені з бавовни або нейлону. На кінці може бути пряжка з регулятором. Бувають і ремені, де є петлі по всій довжині - дуже, до речі, зручні. Звичайно, все це справа на любителя, але перевага таких «багато-петельних» ременів в тому, що ними легко користуватися, по ходу змінюючи положення рук і ніг, використовуючи різні петлі.

Ремені бувають різної довжини; тут потрібно вибирати під свої параметри. Взагалі, правило просте: чим довше, тим краще, тому що якомога більше охопити, а відрегулювати довжину завжди можна за допомогою пряжки. Звичайно, якщо ремінь для вас занадто довгий, то це може бути незручно, тому вибирайте з розумом. Ще одна річ, яку потрібно врахувати - це текстура ременя. Справа в тому, що ремінь явно буде стикатися зі шкірою. При виконанні асан можливо тертя ременя про шкіру, тому, якщо його поверхня дуже шорстка, то може виникнути роздратування. Коли купуєте ремінь, подивіться, наскільки він приємний / неприємний для шкіри. Особисто я віддаю перевагу ремені з натуральних матеріалів. Ви ж можете надходити на свій розсуд. Головне - щоб ремінь був зручним і міцним. Ви можете купити ремені для йоги в багатьох магазинах спорттоварів.

Як використовувати ремені для йоги?

ремінь для йоги

Він може стати в нагоді у всіх асанах, де вам не вистачає розтяжки, наприклад, в пасчімоттанасане, тріконасане, матсьендрасане, і т.д. Нахили, скручування, навіть деякі силові асани буде легше виконувати з ременем. Однак, оскільки ідея поз йоги в тому, щоб розвивати тіло за рахунок балансу власних сил, то рекомендується чергувати практику з ременем, і без нього. Так ви поступово навчитеся робити асани як годиться. Але на початковому етапі освоєння, ремінь може допомогти у виконанні поз, а також додати безпеки вашій практиці йоги.

Купити ремінь для йоги можна тут https://sportdominator.com/product/yoga-strap/


Комментариев нет:

Отправить комментарий