пятница, 13 апреля 2018 г.

Де можна купити еспандер трубчастий для фітнесу в Києві?

Трубчастий еспандер - це спортивний інвентар для зміцнення м'язів, який представляє собою зносостійку гумову трубку з латексу з двома ручками із пластику. Вправи з еспандером не тільки внесуть різноманітність у ваші тренування, але і стануть чудовою альтернативою вправ з гантелями. Отже, в чому ж переваги і користь вправ з трубчастим еспандером, а також як правильно підібрати для себе цей спортивний інвентар?


Трубчастий еспандер: загальна інформація та особливості


Трубчастий еспандер дає силове навантаження на м'язи, яка створюється за рахунок опору гуми. Опір змушує м'язи скорочуватися, що стимулює ріст кісткової і м'язової тканини. На відміну від гантелей еспандер дає напругу м'язів протягом всього амплітуди руху, забезпечуючи більш рівномірне і якісне навантаження. Тренування з еспандером безпечні та ефективні, тому часто рекомендуються фізіотерапевтами для реабілітації після травм.

Є багато різних видів еспандера (кистьовий, грудної, метелик, вісімка, еспандер лижник, еластична стрічка), але саме трубчастий еспандер є зручним і універсальним для навантаження всіх основних груп м'язів. Цей вид еспандер однаково ефективний як для м'язів верхньої частини тіла (руки, плечі, груди, спина, прес), так і для нижньої частини тіла (сідниці, ноги). Ви можете використовувати трубчастий еспандер:

в силових тренуваннях для нарощування м'язів
в тонізуючих тренуваннях для рельєфу тіла та збільшення м'язової витривалості
в кардіо-тренуваннях для спалювання жиру
Трубчастий еспандер виготовляється з міцної тонкої гуми, яка має форму трубки. Довжина еспандера становить 120-130 см. В залежності від жорсткості гуми трубчасті еспандери мають кілька рівнів опору, які дають різну ступінь навантаження. Жорсткість еспандера дуже часто відрізняється в залежності від конкретного виробника навіть при однаковому заявленому рівні опору.

Еластична стрічка: для чого потрібна + 25 вправ

Трубчастий еспандер - це легкий, компактний і недорогий вид інвентарю, який стане незамінним спортивним атрибутом як в домашніх умовах, так і в залі. Одним з недоліків еспандера є той факт, що він не здатний забезпечувати такий рівень навантаження, на який здатні гантелі, штанга і тренажери. Якщо ви серйозно займаєтеся бодібілдингом, еспандер навряд чи допоможе вам досягти великих цілей в області силового тренінгу.

Трубчастий еспандер: плюси

10 плюсів трубчастого еспандера
1. Трубчастий еспандер використовується для ефективного тренування всіх м'язів верхньої та нижньої частини тіла. При цьому ви будете виконувати вже знайомі вам вправи, які є актуальними і при тренуваннях з гантелями (наприклад, підйоми рук на біцепс, жими для плечей, тяги для спини, відведення ніг, присідання).

2. Трубчастий еспандер підходить як початківцям, так і просунутим займаються: навантаження легко регулюється рівнем опору. При цьому ви можете використовувати кілька еспандерів одночасно, щоб збільшити навантаження.

3. Еспандер можна завжди брати з собою, він дуже легкий і компактний. Якщо ви їдете у відпустку, відрядження або часто переїжджаєте, то для тренувань замість гантелей цілком можна використовувати трубчастий еспандер. Такий інвентар не займає багато місця в квартирі на відміну від громіздких тренажерів і вільних ваг.

еспандер плюси

4. Еспандер більш щадний інструмент для суглобів і зв'язок, тому підійде літнім людям і людям з обмеженнями по фізичних навантажень. Деякі фахівці стверджують, що еспандер - це один з найбезпечніших методів для збільшення міцності кісток і запобігання остеопорозу. Також з еспандером немає ризику впустити важкий снаряд і травмуватися.

5. Ви можете самостійно регулювати навантаження еспандера: якщо трохи зменшити довжину гумки, обернувши її навколо рук, то тим самим створюється більший опір і збільшується навантаження на м'язи.

6. Під час деяких вправ трубчастий еспандер можна поєднувати з гантелями для збільшення навантаження і її більш рівномірному розподілі.

Трубчастий еспандер і гантелі

7. Під час вправ з еспандером активно працюють м'язи кора, відповідальні за стабілізацію становища вашого тіла в просторі. Це хороша профілактика хвороб спини та попереку.

8. Трубчастий еспандер не володіє інерцією, що змушує вас дотримуватися певного діапазону рухів для подолання опору. Це допомагає витримувати правильну техніку вправ, а значить більш ефективно працювати над конкретними групами м'язів.

9. Це дуже бюджетний варіант спортивного інвентарю, його середня вартість становить до 700 грн.

10. У продажу є готовий набір еспандерів різного опору, який допоможе вам створити домашній міні-зал без важкого і громіздкого обладнання.

Купити трубчастий еспандер можна в нашому магазині https://sportdominator.com/product/resistance-band/

Комментариев нет:

Отправить комментарий