понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна купити подвійний масажний м’яч в Києві?

Опис М'ячики масажні набір
М'ячик масажний ідеально підійде для щоденного стимулювання окремих ділянок тіла, які вимагають особливого догляду і уваги.

Виготовляють м'ячі з високоміцного матеріалу, що не містить небезпечних барвників, важких металів. Наповнені голчасті м'ячі повітрям, мають закруглені масажні шипи, продуктивно погладжування необхідні зони тіла не травмуючи шкіру. Голчасті масажні м'ячики досить часто призначають лікарі в профілактичних цілях. Популярність масажних м'ячиків пояснити просто: вони недорогі, елементарні в експлуатації, тому пацієнти їх з радістю купують.

переваги:

• підвищують тонус організму в цілому;
• покращують кровообіг;
• стимулювання відчуття дотику;
• можна самостійно регулювати тиск повітря в м'ячиках.

Використання

Під час зарядки використовуйте спеціальний м'ячик з шипами для корекції розвитку стоп з видимими відхиленнями у малюків. Масажний м'ячик також використовують після операцій, травм для відновлення чутливості травмованих нервових закінчень, а також для масування окремих ділянок тіла у пацієнтів. Молоді мами активно використовують такі м'ячики для тренування маленьких пальчиків своїх діточок, щоб ті могли в майбутньому впоратися з навантаженнями в школі.

 Купити подвійний масажний м’яч можна тут https://sportdominator.com/product/double-lacrosse-ball-sportdominator/


Комментариев нет:

Отправить комментарий