понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де купити гумові петлі для фітнесу в Києві?

Багатофункціональність і компактність цінуються в будь-якій сфері, в тому числі і в спорті. Минулий рік став справжнім апогеєм популярності для такого тренажера, як петлі TRX (Total Body Resistance Exercise - обладнання для опору всього тіла). Можливість тренуватися в залі, на вулиці, вдома або на відпочинку, легка вага обладнання і висока результативність буквально зробили TRX одним з головних видів багатофункціональної навантаження.

Останнім часом у цього виду тренажерів з'явилися конкуренти - гумові петлі (super band або elastic band).

Гумки різних кольорів (в залежності від навантаження) заявили про себе на спортивному ринку досить давно. Простота використання, можливість регулювання навантаження (можна використовувати відразу кілька стрічок), компактність і багатофункціональність перетворили родича еспандера в найголовніший фітнес-аксесуар останніх місяців.

Ангели Victoria's Secret, фітоняшкі з мільйонною аудиторією і it girls прокачують кубики преса, м'язи сідниць і рук за допомогою саме цих кольорових гумок.


Персональний тренер і засновниця бренду гумових петель і еспандерів. Анастасія Че зазначає, що кардинальні результати з'являються досить швидко. «Періодичність тренувань залежить від ваших цілей, рівно так само, як і в тренажерному залі. З еспандерами і стрічками можна працювати як над зростанням м'язової маси, так і над схудненням. Тренуючись 2-3 рази в тиждень цілеспрямовано на сідничні м'язи, гарантую, ви побачите дуже крутий результат вже через 3-4 місяці. І не вірте нікому, хто запропонує менші терміни! - зауважує вона. - Для безпеки і ефективності вкрай важливо зробити розминку до тренування і дотримуватися техніки виконання вправ. Повільний рух і постійний контроль зроблять вправи складніше і ефективніше. Що стосується самого обладнання, то я не рекомендую розтягувати його більш ніж в 2,5 рази, але це і навряд чи вийде ».

Експерти також відзначають можливість адаптувати це обладнання під абсолютно будь-якого користувача, а крім того, наявність величезної кількості різноманітних вправ для різних цілей. Однак варто пам'ятати, що цей вид навантаження може підійти не всім.


Людям, які мають проблему з хребтом або опорно-руховим апаратом, необхідно акуратно підходити до тренувань з гумовими петлями.
Підбирати вправи потрібно разом з персональним тренером і лікарем.
При першому використанні виберіть найлегший варіант і поступово переходите до більш сильним по натягу амортизаторам. Намагайтеся контролювати траєкторію руху, особливо в крайніх положеннях амплітуди.
Оскільки тренування з петлями припускають вільну траєкторію руху і вимагають досить хорошою м'язової координації, раджу при навчанні новим вправам звертатися до персонального тренера.

Купити гумові петлі для фітнесу можна в нашому магазині https://sportdominator.com/product/mini-loop-bands/



Комментариев нет:

Отправить комментарий