понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна купити якісний мат для преса в Києві?

Мат для преса AbMat являє собою м'яку подушку, його форма розроблена так, щоб максимально повторити природний вигин хребта. Тренувальний мат AbMat розроблений для контролю амплітуди рухів під час опрацювання м'язів черевного преса і підтримки спини. АбМат виконаний з високоміцного ПВХ, з міцним наповненням. Тренування з матом для преса відрізняються комфортністю, ефективністю і безпекою. Мат для преса AB MAT - відмінне доповнення для тренувань будинку, в офісі або тренажерному залі. Використання АбМат можливо для спортсменів різного рівня підготовки і будь-якого віку.

Характеристики:

Довжина: 37 см
Ширина: 30 см
Висота: 7 см
матеріали:

(ПВХ) PVC
АбМат для преса призначений як для збільшення ефективності тренувань, так і для захисту хребта від травм. Мат для преса знімає напругу з поперекового відділу спини, сприяючи підтримці правильного її вигину при виконанні вправ. Ефективність тренувань з матом для преса зростає за рахунок збільшення амплітуди при русі корпусу. М'язи преса під час вправи з AbMat максимально напружуються при підйомі, а також максимально розслабляються в нижньому положенні. Для максимальної ефективності тренувань необхідно грамотно побудувати комплекс вправ:

Починати тренування необхідно з невеликої кількості повторень і потім збільшувати їх число. Зміна кількості повторень не дасть м'язам звикнути до навантаження.
Важливо визначити мету тренувань. Для промальовування рельєфу преса вправи необхідно робити в повільному темпі, а для плоского живота темп повинен бути максимальним.
Вправи з матом для преса

Гіперекстензія. Базова вправа, гиперєкстензия, дозволяє зміцнити м'язовий корсет спини, а також опрацювати задню частину стегна. Аб-мат дозволяє виконувати таку вправу в домашніх умовах, замінюючи громіздкий інвентар. Техніка виконання такої вправи є виконання «човники». Початкове положення лежачи на животі, руки зведені за спиною. На видиху необхідно відірвати корпус від статі і підняти голову, на вдиху повернутися у вихідне положення.

Скручування. Початкове положення лежачи на спині. АбМат на рівні попереку, широким краєм до стегон. Ногами необхідно упертися в підлогу, зігнувши їх в колінах. На видиху необхідно поступово відривати спину від підлоги і привести корпус у вертикальне положення. Скручування можливо в різних варіантах: бічні скручування, скручування «метелик», зворотні скручування.

Купити якісний мат для преса https://sportdominator.com/product/abmat-eva/



Комментариев нет:

Отправить комментарий