пятница, 13 апреля 2018 г.

Купити швидкісну скакалку в Україні

Зручний і компактний інвентар для спортивних тренувань, яким є скакалка, відомий вже дуже давно. Його практичність і ефективність особливо підкреслять кілька статистичних фактів. Наприклад, 10 хвилин тренування зі скакалкою замінюють 30 хвилин бігу, на швидкісних скакалках непідготовлений атлет з легкістю робить потрійні стрибки, професіонал - четверні і п'ятірні. Підготовлена ​​людина може зробити близько 250-300 стрибків, що замінює повноцінну кардіологічну розминку перед силовим тренуванням. Швидкість обертання скакалки досягає 5-6 оборотів в секунду. Дана статистика складена безпосередньо для швидкісних скакалок  зокрема. Такі високі результати інтенсивності і швидкості скакалок досягаються завдяки її технічним особливостям. Висока частота обертання троса забезпечується в результаті наявності в ручках скакалки підшипників і встановлення бронзових сердечників в отворах для троса. Швидкість і інерційність також забезпечується власною вагою порівняно важкого сталевого троса, який також не заламується і не чіпляється за ноги. Крім цього довжина швидкісний скакалки для кроссфіта легко регулюється до 3 метрів двома гвинтовими фіксаторами, що дозволяє встановити максимально зручну довжину для кожної людини навіть самого високого зросту.

Важливою перевагою тренувань зі скакалкою є її компактність і можливість використання навіть в невеликих приміщеннях. До речі, в холодну пору року вуличну пробіжку можна замінити 10-20 хвилинами розминки зі скакалкою. Наявність скакалки також є об'єктивною необхідністю Кроссфіт-тренувань (становить базу в багатьох комплексах вправ), а також невеликих спортивних залах, де відсутня кардіозона.

Характеристики:

Довжина скакалки: регульована, максимально - 3 метри
Підшипники в ручках
Бронзові втулки для ковзання троса
Ручки: міцний пластик з нековзною поверхнею
Трос: сталевий в захисній оплітці
Регулювання довжини троса - гвинтовий фіксатор
Кольори скакалок: чорний, червоний, жовтий, синій, фіолетовий, помаранчевий, рожевий, зелений
Тренування зі швидкісної скакалкою задіють м'язи практично всього тіла і дозволяють і ефективно замінюють аеробні і кардіо розминки. Стрибки на скакалці також зміцнюють серцево-судинну і дихальну системи, підвищують витривалість, що важливо в разі якщо метою тренувань є схуднення. Тренування Кроссфіт також не обходяться без швидкісний скакалки, де важливим навиком є ​​вчинення максимально великої кількості повторень при подвійних стрибках.

Купити швидкісну скакалку можна у нашому магазині https://sportdominator.com/product/ultraspeed-jr024/

Комментариев нет:

Отправить комментарий