пятница, 13 апреля 2018 г.

Де можна купити розширювачі грифа в Києві?

Розширювачі грифа - спеціалізовані накладки, що застосовуються для грифа штанги, ручок гантелей і блокових тренажерів, а також для поперечини турніка. Збільшуючи діаметр обхвату снаряда на кілька сантиметрів, розширювачі сприяють підвищенню складності тренувальних вправ за рахунок більшого числа м'язів, задіяних на тренуванні. Таким чином, наявність цього додаткового пристосування здатне в кілька разів підвищити ефективність часу, проведеного в спортивному залі.

Основні технічні характеристики расширителей грифів:
Виготовлені з міцного і довговічного силікону - матеріалу, повністю безпечного для людини;
Наявність бортів на краях розширювача запобігає зісковзування рук зі снаряда і знижує ризик травматизму;
Наявність внутрішньої шорсткою поверхні забезпечує ідеальне зчеплення грифа з розширювачем.
сірі

Як працює розширювач грифа?
Високий результат силового тренування досягається лише в разі м'язової роботи на межі можливості. Комфортний обхват грифа або ручок гантелей без розширювача не дає м'язам скорочуватися в повну силу. Володіючи величезним природним потенціалом, ці волокна, тим не менш, застраховані спеціальним механізмом від зайвого навантаження. Розширювачі на гриф змушують спортсменів виконувати будь-яку вправу з додатком додаткових зусиль. Ці накладки задіють більше число м'язів, в основному рук і плечового пояса.

Для яких видів спорту будуть корисні розширювачі?
Бодібілдинг.
Ускладнення роботи для передпліччя, зап'ястя, кисті рук і пальців дає повноцінне навантаження на м'язи, суглоби і зв'язки. Контроль центральної нервової системи за технікою вправ забезпечує граничне зосередження на траєкторії руху, що гарантує досягнення найкращого результату.

Пауерліфтинг.
Рекомендується чергування вправ з товстими грифами і зі стандартними без розширювачів. Тренування з використання розширювачів на грифах зміцнює передпліччя, зап'ястя і робить сильним хват, що забезпечує подальше зростання показників в тягових і жимових вправах.

Армреслінг.
Тренування з розширювачем безпосередньо впливає на силу і розвиток плечелучевой м'язи, круглий пронатор передпліччя і кисті, а також біцепс. Збільшене навантаження стимулює активні м'язові скорочення, що призводить до зростання м'язової маси.

Скористайтеся можливістю поліпшити свої силові показники - вибирайте будь-який колірний варіант розширювачів для грифа в нашому інтернет-магазині https://sportdominator.com/product/barbell-grip-round/

Комментариев нет:

Отправить комментарий