понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна придбати водяний мішок для функціонального тренінгу?

Водяна сумка (наливний мішок) для кроссфіта: функціонального і силового тренінгу
 Поліпшення фізичної форми непросте завдання для будь-якого спортсмена: новачка, любителя або професіонала спорту. Наливна мішок (водяна сумка) ідеальний інвентар для роботи над усіма м'язами тіла. Ключова характеристика такого інвентарю - динамічний рух води. Виконуючи вправи з використанням водяної сумки відбувається активізація м'язів-стабілізаторів за рахунок постійного зміщення центру ваги (руху води всередині наливного мішка і відповідної нестабільності мішка). Aqua Power Bag легко замінює штангу і гантелі. Тренування з водяною сумкою можна розділити на два види: функціональний тренінг і силовий тренінг.

Функціональний тренінг з водоналивним мішком допоможе максимально швидко привести тіло в порядок, підтягнути і тонізувати м'язи. За часів виконання вправ з водяною сумкою необхідно постійно контролювати рівновагу, утримувати баланс. Виконуючи комплекс вправ з водоналивним мішком задіюється велика кількість м'язів. Особливо ефективно при цьому опрацьовуються прес, бічні м'язи, м'язи спини, м'язи ніг і рук.

Силовий тренінг з водяною сумкою - тип тренувань, який спрямований на опрацювання певної групи м'язів. Для цього підбирається відповідний набір вправ з водної сумкою, спрямований на тренування м'язів рук, використовуючи її в якості штанги; набір вправ для м'язів преса ( «упор»); набір вправ для опрацювання м'язів спини (різні нахили, повороти, тяги в нахилі, випади).

Об'єднання функціонального і силового тренінгу з використання водяного мішка дає можливість ефективніше і інтенсивніше опрацювати і дрібні, і великі м'язи всього тіла.

Використання мішка можливо не тільки для занять кроссфітом або важкою атлетикою. Наливна мішок хороший варіант для тренувань в будь-якому виді спорту і фітнес-програмах. Завдяки можливості змінювати обсяг води і повітря водяний сумки можна регулювати навантаження зіставивши її з поставленими цілями тренувань.

Придбати водяний мішок для функціонального тренінгу можна тут https://sportdominator.com/product/slosh-bag/


Комментариев нет:

Отправить комментарий