пятница, 13 апреля 2018 г.

Купити накладки для долонь в Києві

В першу чергу потрібно не допускати великих наростів мозолів. Чим більше будуть мозолі, тим швидше і глибше вони зірвуться і гоїтися такі «дірки» будуть досить довго. При невеликих мозолях може зірватися тільки тонкий шар і гоїтися такі рани будуть набагато швидше.

Найпростіший спосіб це зрізати мозолі звичайною бритвою. Потрібно трохи розпарити руки в теплій воді і звичайним верстатом для гоління поскоблить по мозолях. Не потрібно сильно тиснути, старайся щоб лезо не врізався в руку, інакше можеш зробити поріз. Мозолі досить швидко і легко зрізаються тонкими шарами.

еластичність шкіри
Крім того корисно використовувати крем для рук. Мозолі на сухих руках зриваються набагато швидше. Регулярно використовуй крем для рук і шкіра буде більш еластичною.

Механічний захист
Тут все трохи складніше і індивідуальних. Багато хто взагалі не можуть займатися в рукавичках або накладках, але це справа звички.



Природно потрібно використовувати магнезію, яка як правило є в усіх Кроссфіт-залах. Але при многоповторних КОМПЕКС, коли тобі потрібно підтягнутися 150 раз за короткий проміжок часу магнезія вже не рятує.

Тому давай пройдемося по основним способам захисту. Я опишу свій особистий досвід використання, але кожен для себе повинен підбирати зручний для нього варіант.


Існує багато варіантів накладок для рук і всі вони непогано захищають. Мінус накладок в тому, що вони досить товсті, збільшують товщину хвата і передпліччя «забиваються» набагато швидше. Це не сильно критично у вправах на турніку, але коли тобі потрібно використовувати в комплексі і турнік і штангу, то такий варіант вже не підходить. Крім того вони захищають тільки долоню, а при роботі зі штангою часто мозолі натираються між великим і вказівним пальцем (особливо якщо брати штангу «в замок») і нерідко на самих пальцях. Проблема вирішується додатковим бинтуванням цих місць спортивним тейп або пластиром. Ще одна незручність полягає в тому, що з такими накладками можна використовувати бинти на зап'ястя.


Такі накладки можна легко виготовити самому. Нижче наведено відео того, як вони робляться. Я зазвичай роблю їх на два пальця і ​​склеюю між собою, мені подобається працювати в таких накладках зі штангою. Додатково бинти великий палець, щоб було комфортніше брати штангу «в замок». Накладки виходять досить тонкі і при роботі зі штангою ти їх практично не відчуваєш, але в той же час вони не дуже міцні. При роботі зі штангою навантаження на них не така велика і накладки можуть служити не один день, а ось на турніку вони вбиваються дуже швидко. Наприклад для мене такий захист недостатня для підтягувань, особливо при підтягуванні батерфляєм.

В нас Ви можете купити накладки для долонь https://sportdominator.com/product/hand-grip-sportdominator/


Комментариев нет:

Отправить комментарий