понедельник, 16 апреля 2018 г.

Купити масажні мячики в Києві

Міофасциальний реліз - це один з найбільш м'яких і ефективних методів мануальної терапії. За своєю ефективністю він багато в чому перевершує інші методи. Особливість методу полягає в тому, що за допомогою певних прийомів можна домогтися повного розслаблення однієї або групи м'язів, що знаходяться в стані спазму (затиску, напруги), що і є причиною болю. Міофасциальний реліз заснований на в'язко-еластичних властивостей тканин, а також соматичних і вісцеральних рефлекторних механізмах м'язів, фасцій та інших сполучно тканинних структур спільно суглобової біомеханікой.В даному випадку під МФР мається на увазі техніка роботи з міофасциальний лініями, (деякі з них зображені на малюнках) з допомогою масажу, самомасажу та стретчинга.

За допомогою масажних м'ячів  можна швидко усунути больовий синдром, восстанавіть роботу хребта, вплинути на м'язи і фасції, звільнити «затиснуті» нерви і напружені м'язи.

Постійне стиснення околопозвоночних м'язів призводить до напруження хребта. Напружені м'язи, як гума, весь час зміщують хребці в неправильному напрямку. Ось чому першим найважливішим кроком до одужання є звільнення хребта від перенапруги. І тут міофасціальний реліз дає прекрасну можливість зробити це м'яко і безпечно.

Купити масажні мячики ви можете в нашому магазині https://sportdominator.com/product/blackred-trio-2/


Комментариев нет:

Отправить комментарий