понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна купити важкоатлетичний шкіряний пояс в Києві?

В даний час атлетичний пояс став незамінним елементом екіпіровки важкоатлета або пауерлифтера. Устаткування сучасного тренажерного залу не обходиться без цього аксесуара.

Види атлетичних поясів. Тип ременя: верхній - важкоатлетичний; нижній - пояс для пауерліфтингу
Змагання в категоріях; присідання зі штангою, тяга штанги в нахилі до поясу, станова тяга, підйом штанги над головою - є вкрай травмонебезпечними, в першу чергу для області спини. Тому в таких випадках необхідне застосування високоефективних елементів екіпіровки, для стабілізації даної групи м'язів.

«Природний пояс»
Застосування атлетичної пояса не рекомендується при виконанні вправ з помірними і легкими вагами. Тіло людини вже має "даний природою пояс" або "природний пояс". Цей "пояс" представляє собою систему глибоких стабілізаторів. До цієї системи належать: поперечні м'язи живота, волокна косих м'язів живота, мускулатура тазового дна, многораздельние м'язи і діафрагма. Поперечна м'яз є ключовим елементом системи, що відповідає за зміну тиску в черевній області. При скороченні даного м'яза, тиск всередині живота збільшується; черевна стінка зміщується всередину, внутрішні органи виштовхуються нагору в діафрагму і вниз в тазове дно. Супутній підйом внутрішніх органів проти напруженої від затримки дихання діафрагми створює підйомну силу, яка передається на рівень поперекових хребців, що є найбільш уразливими місцями хребта. Таким чином, знижена компресія, сприяє стабілізації хребта і захисту дисків.

Організм людини, самостійно здатний забезпечити необхідну стабілізацію корпусу і захист хребта. Для цього буде достатньо зміцнити м'язи глибоких стабілізаторів допомогою тренувань. Тим самим спортсмен домагається подвійного результату: з одного боку - рельєфний торс, а з іншого - здорова спина.

Правила роботи з поясом
Свою "високоефективні" пояс надає за рахунок збільшення внутрішньочеревного тиску, яке в свою чергу підвищує стійкість торса. Загальна стабілізація за рахунок пояса, дозволяє підняти більшу вагу, ніж, без нього. Атлетичний пояс підвищує стійкість торса, але для того щоб тренування проходили з успіхом, а травматизація була зведена до нуля, необхідне дотримання кількох правил:

в перервах між підходами пояс необхідно знімати;
застосування схеми з поступовим відвикання від пояса;
застосування пояса лише в крайніх випадках, при взятті максимального ваги.
Відзначається, що при роботі з поясом, м'язи преса поступово втрачають свій тонус, живіт з часом починає випирати. Так не повинно бути, оскільки в нормі м'язи повинні перебувати в тонусі і активно працювати. При їх ослабленні якість виконуваних вправ втрачається і рівень досягнення високих результатів, падає. Тим самим ризик травматизації зростає.

Купити важкоатлетичний шкіряний пояс можна тут https://sportdominator.com/product/weightlifting-belt-leather/


Комментариев нет:

Отправить комментарий