понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де можна купити упори для віджимань?

Будь-бодібілдер скористається можливістю зробити свої тренування більш продуктивними. Це можливо навіть за умови проведення тренувань не в спортивному залі, а вдома. Наприклад, можна використовувати упори для віджимань. Такий спортивний снаряд не займе багато місця, що актуально для тих, хто тренується вдома, і допоможе урізноманітнити вправи, збільшити амплітуду вправ і отримувану навантаження.


Збільшена амплітуда виконання віджимань дозволяє збільшити навантаження на грудні м'язи, так що вже через місяць спортсмен зможе візуально оцінити підвищення якості тренувань. Також використання упорів дає збільшення навантаження на біцепс, трицепс, плечі і прес. Аналогічні результати у випадку з трицепсом і передпліччя можна отримати і при віджиманні на кулаках або пальцях, але цей варіант не підходить тим бодібілдер, які не можуть похвалитися міцними кистями. Упори для віджимань нівелюють це фактор, що дозволяє збільшити ефективність тренувань всім бажаючим без ризику отримання травми. Взагалі, такий спортивний снаряд - не панацея від травм кисті при віджиманні, але істотно знижує травматизм і дозволяє ретельніше прокачати м'язи.

Як використовувати упори для віджимання від підлоги
Правила виконання віджимань на упорах не відрізняються від правил віджимання на долонях від статі, тобто навантаження безпосередньо залежить від того, як розташовані руки. Також варто звернути увагу на положення ніг: якщо вони розташована на рівні корпусу або трохи вище - навантаження на верхні пучки грудних м'язів буде максимальною. Так що до цих пунктів слід поставитися з особливою увагою. Також важливий кут, під яким упори розташовані до тіла. Якщо упори для віджимання від підлоги розташувати паралельно, то зап'ястя отримуватимуть непотрібне навантаження, так що краще їх поставити під кутом в 45 ° до тулуба. До речі, якщо такий снаряд поставити на два піднесення, наприклад, на табуретки, то можна імітувати віджимання на брусах, разнообразив доступний будинку асортимент вправ.

Варіанти вправ: упори для віджимань в дії
Упори для віджимань дають унікальну можливість одночасно опрацьовувати всі м'язи верхньої частини спини, торса і руки. Економія часу в наявності, а тому варто докладніше вивчити можливі варіанти вправ.

Перший варіант віджимань, який можна виконати з таким снарядом, виглядає наступним чином: необхідно поставити руки перед собою і виконувати віджимання, згинаючи лікті всередину. В цьому випадку відмінно опрацьовуються трицепси, плечі і спина. Основна кількість навантаження припадає на верхню частину грудних м'язів.
Для виконання наступної вправи необхідно розставити руки якомога ширше і виконувати віджимання, згинаючи лікті в сторони. Цей варіант ідеальний для опрацювання найширших м'язів спини, центрального пучка грудей і заднього пучка плеча. Виконуючи таку вправу, можна обійтися без жиму штанги, тяги штанги до поясу і розведення гантелей в нахилі. Очевидно, що упори для віджимань, вправи з якими дозволяють обійтися без використання громіздких спортивних нарядів, ідеальні для малогабаритної квартири.
Ще одна вправа має на увазі віджимання на руках, які знаходяться на рівні грудей. У цьому варіанті виконання віджимань основний упор робиться на опрацювання трицепса і крил. Якщо при виконанні віджимань поставити руки трохи ширше рівня плечей в районі нижньої частини грудних м'язів, саме ці м'язи будуть опрацьовуватися ідеально. Додатково навантаження отримають трицепс і дельтовидні м'язи. До речі, саме дельтовидні м'язи складно опрацювати навіть в спортивному залі і при наявності різних тренажерів, тоді як невеликі і недорогі упори більш ніж ефективні.


Можна сказати, що за допомогою упорів для віджимань і невеликий наполегливості в досягненні цілей спортсмен зможе отримати чудовий торс, навіть не відвідуючи спортивний зал.
Кілька корисних порад: вибираємо упори для віджимань
У магазинах можна знайти величезну кількість різного спортивного обладнання. Звичайно, воно коштує грошей, але ергономічність, зручність і ефективність в бодібілдингу виправдовують ці витрати.

Що стосується упорів, то при виборі підходящої пари, варто звернути увагу на такі параметри як якість і міцність снарядів. Краще випробувати їх прямо в магазині або відразу по приїзду кур'єра - якщо упори ковзають по підлозі, а так буває при використанні душёвого пластика, то сенсу в такому спортивному обладнанні немає. Також варто відзначити зручність обхвату - ручки не повинні ковзати в долонях. Зрозуміло, що пластик не повинен мати специфічного неприємного запаху.

Купити упори для віджимань можна тут https://sportdominator.com/product/push-up-bar/



Комментариев нет:

Отправить комментарий