понедельник, 16 апреля 2018 г.

Де купити пісочний мішок Сендбег в Києві?

Зменшений пісочний мішок

Розмір мішка: 60 ​​Х 23 см, регулювання ваги до 25 кг.

Пісочний мішок (SandBag, болгарський мішок) - це простий, універсальний, ефективний спортивний снаряд, який ідеально підходить для силових, функціональних, аеробних, домашніх тренувань.
За функціональністю, ефективності, універсальності - пісочний мішок стоїть в одному ряду з такими силовими снарядами як гиря, штанга ...

Пісочний мішок дуже зручний у використанні і транспортуванні. Він займає мінімальну кількість місця будинку, його вага легко регулювати, його можна брати з собою у відрядження і подорожі - навіть в літак (тільки, звичайно, без наповнювача :)

Чим відрізняється сендбег, від мішків інших виробників:

- Тканина мішка - міцна тканина використовується у військовому виробництві - Cordura1000 (ніякого "нейлону", "ріпстоп" і "оксфорда" !!!).
- При кріпленні ручок використовується принцип «бутерброда» - навантаження припадає на внутрішню ремінну стрічку, а не на тканину мішка.
- Розривне навантаження пасової стрічки ручок - понад 800 кг.
- Ми використовуємо спеціальні надміцні нитки з додаванням кевларового волокна.
- М'які зручні ручки без пластикових вставок - ви не зможете поранитися про пластик, при цьому ручка не ріже руку.
- Прошиті всі внутрішні шви мішка, додаткова підтримка блискавки липучкою.
- 3 внутрішніх філлера для піску входять в набір - за них не треба платити окремо. На них ми використовуємо спеціальну подвійну систему липучок - для запобігання прокидання піску.
- Повний цикл виробництва в Україні, ми - 100% вітчизняний виробник. Це дає нам можливість гарантувати якість кожного рядка.


Купити пісочний мішок Сендбег можна тут https://sportdominator.com/product/sandbag/


Комментариев нет:

Отправить комментарий