пятница, 13 апреля 2018 г.

Де купити масажний ролик?

Привіт, шановні любителі розім'яти своє тіло. Пропоную вам ще одного помічника для домашніх тренувань - це масажний валик, або, як ще його часто називають - Фоам ролер. Саме ця штука допоможе зробити ваші стегна бездоганними.

Тренування з масажним валиком допоможуть позбутися від скутості всього тіла, скутості окремих його ділянок, підвищать гнучкість тулуба, нададуть позитивну дію на весь організм, наприклад, поліпшать кровообіг, що дасть можливість прибрати багато запальні процеси, зменшать крепатуру м'язів, яка з'являється найчастіше у новачків після інтенсивного силового тренування.

Що таке Фоам ролер і для чого він потрібен?
Якщо говорити коротко, то це труба, зроблена з досить м'якою піни. Катаючись по ній, ви розробляєте м'язи і тим самим покращуєте не тільки їх стан, але і проводите лімфодренажний масаж, покращуєте кровообіг і - целюліт зникає!



Якщо пояснити більш доступною мовою, то вправ з масажним валиком можна порівняти з хорошим, професійно виконаним масажем. Найголовніше, займатися з ним треба щодня всього 10 хвилин. Але за цей час ви отримаєте стільки користі!

Читати ще Йога-масаж від Ямуни Зейка
Тренування можна виконувати окремо або включити її до складу основного силового комплексу. За словами тих людей, які вже займаються з цим снарядом, найкраще поєднувати дану тренування з силовими вправами, ефект буде більш відчутний. Спочатку виконуйте силове тренування, а потім займіться валиком.

Купити масажний ролик можна в нашому магазині https://sportdominator.com/product/foam-roller-eva-fr044/


Комментариев нет:

Отправить комментарий